Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosenne maluchy opuszczają brzuchy - MARZEC-KWIECIEŃ 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-17, 23:36   #1451
mrowak
Zakorzenienie

Dot.: Wiosenne maluchy opuszczają brzuchy - MARZEC-KWIECIEŃ 2010r.

Madzia, dzieki za wstawienie fotek mojej krolewny. juz nie jestem turkusowa-jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiii-wchodze w brazowy plaszczyk.

tylkooliwka, moja Gabi przy wypisie miala 11 bilirubiny i ja wypisali mowiac ze od 13 sie martwia. to ja juz nie wiem jak to jest...mam sie zaczac martwic.....? a z tymi czopkami to faktycznie jazda szok!

dieki za mile slowa o Gabulcu ona tak ladnie wyglada bo mi wody nie odeszly i pozno przebili pecherz przy porodzie wiec sie nie wymeczyla tam w srodku bo sobie wciaz plywala.

Megi,nie dam zjesc Gabi-ja jestem pierwsza w kolejcea Igorek strasznie fajny-zadziorek taki

jaki sprzedawca na allegro ma takie ciuszki ze jak zamowie dany rozmiar to faktycznie taki bedzie a nie 58 wygladajace jak 62 czy 62 jak 56???

u mnie tez smoczek bywa w uzyciu,ale musze powiedziec ze mialam / mamwielkie wyrzuty sumienia podajac go.... do tego dopajanie woda lub glukoza.... chcialam uniknac butli i smoka a tu masz.....
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora