Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od kilku godzin jestem Wizażową Biżuteryjką - WITAM
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-18, 05:51   #1
skarbynatury
Przyczajenie

GG do skarbynatury

Od kilku godzin jestem Wizażową Biżuteryjką - WITAM

Witajcie

Pierwszy raz o tym forum usłyszałam jakieś 3 lata temu. Przyznaję - weszłam, ale nie mogłam się tutaj połapać. Kilka dni temu odważyłam się wejść ponownie i samą siebie przekonać, że jednak połapię się w wielu wątkach i nowej społeczności.

Chciałabym się z Wami przywitać. Czym się zajmuję ... w wolnych chwilach siadam w naszej pracowni i staram się wykonać biżuterię. Najbardziej lubię pierścionki. Dlaczego ? Bo sama najczęściej je noszę.
Dodatkowo uwielbiam kupować kamienie. Zachwycam się szlifem, barwą, wagą, kształtem ... czasami jak mam na dłoni złoty fluoryt to czuję się jakby czas stanął w miejscu. Przepiękne uczucie !
Praca ... jest moją pasją i poświęcam jej większość czasu. Nawet czasami śnię o kupowaniu minerałów ! Najważniejsze, że lubię moją pracę.

A poza biżuterią ... uwielbiam jeść. Makarony, kuskus, ryż, warzywa, ryby ... z gotowaniem to już trochę marnie

Mieszkam w małej Tucholi. Jeżeli będziecie tutaj w okolicach na spływie kajakowym to zapraszam do mnie ! Wystarczy jeden sms (brzmi jak w reklamie ), a ja po Was przyjadę i pojedziemy na dobry sernik z malinami

pozdrawiam
Kasia
skarbynatury jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując