Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Charytatywny straganik - czy to ma sens?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-18, 05:23   #7
Esperance18
Przyczajenie

GG do Esperance18
Dot.: Charytatywny straganik - czy to ma sens?

Ja się może odniosę do tego co napisałyście, bo faktycznie nieufność pojawia się za każdym razem, gdy chodzi o pomoc charytatywną. Sama nie oddałabym pieniążków tam, gdzie nie miałabym pewności, że zostaną dobrze wykorzystane. Na szczęście jest taki portal, który się nazywa siepomaga.pl i tutaj MAM PEWNOŚĆ, że fundacje wystawiające cele są wiarygodne no i po prostu widać, że oni walczą o życie każdego swojego podopiecznego, czy to kotka, czy to pieska, czy to wreszcie człowieka. W ogóle wielki ukłon dla założycieli, za stworzenie i prowadzenie strony dostają tyle co nic, bo to chyba jedyna taka akcja gdzie 100% pieniążków idzie na charytatywny cel, a nie tak jak w przypadku smsów (1% dla osoby potrzebującej, 99% dla producenta). Także myślę, że wyczerpałam temat i teraz jest już wszystko zrozumiałe Tak w ogóle to dzięki za wsparcie, jestem w trakcie robienia zdjęć danym przedmiotom, rzeczom, myślę, że niedługo mój straganik wystawię, ale w dalszym ciągu czekam na kolejne opinie
Esperance18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując