Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - poprostu mi cos poradzcie :(
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-18, 06:12   #106
Mortha
Raczkowanie

Dot.: poprostu mi cos poradzcie :(

Cytat:
Napisane przez monika192 Pokaż wiadomość
perseusz napisal, ze moze moje oddzywki to jakas gwara, wiec zazartowalam. czesto zdarza mi sie mowic w gwarze slaskiej, moze dlatego ze moj byly jest czystym slazakiem.. takze "kaj", "fest" itd byly na porzadku dziennym ;p
Gdzie w tymze watku masz "kaj" czy "fest" (poza cytowanym wyzej postem)??

Po prostu masz straszny styl i nie znasz ortografii.
Cytat:
ej sluchajcie. napisalam mu wiadomosc na fotce.pl. napisalam mu tak :
"ty to mnie chyba nigdy nie odblokujesz :P:P .. i zapewne na te wiadomosc tez nie odpsizesz...", odpisal mi tak: "juz mam nawet nowy nr gg a wiec papa" a ja mu na to " a moge wiedziec o co ci poszlo ;D tylko na to mi odpisz" a on mi " juz o nic"

EDIT: odpisalam mu tak " dobra moze przesadzilam z tym kurduplem, ale uwazasz ze to bylo fair jak najpierw mi pisales ze sie bedziesz oddzywal a potem totalny w****? odpisz mi na to i daje ci spokoj." a on odpisal "to co ty mi pisalas to szkoda gadac" ... niewiem co mam napisac mu

Cytat:
Napisane przez zimnaaga Pokaż wiadomość

Booooosssszzzzzz!!!!!!! Czasami mi tak strasznie wstyd za niektóre przedstawicielki mojej płci

Dokladnie. Co za masakra.

Cytat:
nie bedzie mu potrzebny, bo nawet mu nieodpisalam. o jednego frajera tyle problemu robicie laski
On jest frajerem??
nie wydaje mi sie.
Cytat:
przeciez jesli chlopak nie bylby zainteresowany dziewczyna, to by dal jej delikatnie do zrozumienia ze nic z tego i koniec.
Jak widac Ty delikatnych aluzji nie rozumiesz, wiec musial walnac z grubej rury.
Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
O rany... co za wątek.

Droga autorko.
Ja naprawdę nie wiem czego ty nie rozumiesz w tej sytuacji. Tu wszystko jest dość proste.

Facet cię zobaczył na dyskotece, uznał żeś niebrzydka, to się popatrzył. Ty go znalazłaś w necie, zaczepiłaś, uznał że jesteś zainteresowana, więc chciał poflirtować, zobaczyć czy coś z tego może wyjść.

Ale jak już zaczęłaś do niego pisać dość szybko doszedł do wniosku, że nie warto i nie jesteś dla niego interesująca, więc stał się obojętny. Trzeba było odpuścić zamiast się narzucać.
Ja tam mu się nie dziwię, że zwiał i w desperacji nawet Cię zablokował na gg żeby mieć spokój, bo zachowujesz się beznadziejnie. On ci nie robił żadnych wielkich nadziei, nic poważnego ci nie obiecał, zaczął znajomość i flirt ale zobaczył jaka jesteś i zmienił zdanie co do kontynuowania znajomości. Rozumiem, że trudno ci zaakceptować to, że jesteś dziecinna, kapryśna, roszczeniowa i na dodatek facet cię odrzucił bo uznał, że nie jesteś zbyt fajna - wolisz sobie wmawiać, że to on tu nawalił i chciał się dowartościować . Moim zdaniem NIE, nie chciał, chciał poznać dziewczynę, ale wystarczył pierwszy kontakt żeby obrócił się na pięcie i zwiał.

Zastanów się nad sobą, naprawdę, i nad tym czemu faceci cię nie traktują poważnie... Bo myślę, że przyczyna leży w tobie, a nie w "dziwnych" albo "beznadziejnych" facetach.

Wieś - to nie miejsce zamieszkania, to stan umysłu...

Mortha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując