Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusie2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-18, 08:42   #689
cassie24
Zadomowienie

Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi

Cześć dziewczyny!
My na nogach od 7 śpiewająco i wesoło Xavier chodzi dzisiaj non stop, Kevin lata za Nim hihi przynajmniej mam pomocnika

zanka wg mnie wyglądasz bardzo dobrze.

Odnośnie teściowych kurcze moja jest ładną kobietą, buzię ma ok mimo że ma 51lat. Ale z całą pewnością ani ja ani moja szwagierka nie jesteśmy do Niej podobne wręcz przeciwnie przeciwieństwa (a podobno się przyciągają hihi).

Za to mój mąż (córki szukają mężów na podobieństwo ojców) jest podobny do mojego taty. Kochany, słodki, tata jest od D 5cm wyższy, podobna budowa ciała (za wyjątkiem wszystkich cepsów oczywiście ). No i dogadują się a to nawjażniejsze

Ja kpoznałam mojego męża ważyłam 52kg. Kurcze wtedy to miałam ciałko ale... teraz ważąc 61kg stwierdzam że wygląam jak KOBIETA 100% mimo zaniku biustu i fałdki na brzuszku. Eeeeee tam nie jedna chciałaby tak wygląać nawet nie mając dzieci (muszę się jakoś psychicznie podbudować ).

Co z tą wyspą???????