2010-03-18, 10:17
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Zabieram się za nadrabianie - prrr - szalone ale pędzicie
Na sam pierw życzonka dla
Pietrusiowej Kamilki (nieco spóźnione)
Guciowej Sandruni
Asioczkowej Mai
Cytat:
Napisane przez kropka241
...
Ditu sliczny jest Piter.Jak laleczka  Adus zawsze wygladal jak chlopiec a tez sie ludziom czesto zdarzaly pomylki.. no ale dzisiaj to mnie zatkalo
...
|

Cytat:
Napisane przez konspiracja
...
Spóźnione zyczenia dla
Andre!!!!!!!! 5 m-cy? jak to leci 
dla dziewczynek:
Tarasi - Nili
i córeczki Ditu
...
|

Cytat:
Napisane przez domi7ks
Ja myslałam, że to Madzia 
...
Ja sie chciałam pochwalić, że mam znów normalną ilość mleczka 
w nocy o 3.30 sie obudzilam bo myslalam, ze jedna cyca mi eksploduje i na moje szczescie obudzila sie tez corcia wiec ja nakarmilam. I o 7 wstalam i sciagnelam znow duzo mleczka, bo 175 ml i to nie wszytsko, bo cora sie juz zbudziła i plakac zaczela nakarmilam Malutka- zjadla 150 ml  super!az mam lepszy humor 
Bo ostatnio jak mialam ten kryzys to po nocy ( z malym karmieniem w nocy) sciagalam ledwie 130 ml
Jutro szczepienie chociaż na ostatnim bylo super. Placz podczas uklucia a potem jakby nigdy nic 
|

Super, że cycunie już ok
kciuki za szczepienie...
Cytat:
Napisane przez konspiracja
...
no wlasnie z wit D to akurat niedobor jest grozniejszy...
ale czy KTOŚ JESZCZE MA VIGANTOL? ILE KROPLI PODAJECIE?
Chyba zostane przy tych dwoch zgodnei z ostatnim zaleceniem lekarza...
....
Śliczny  a tak z ciekawości kiedy mu się te włoski zmieniły?
Ja jestem ciekawa kiedy oczy się zmieniają... i jak to będzie wyglądało stopniowo...
...
|
Ja daję 1 kropelkę Vigantolu...
Po urodzeniu zaczęły mu rosnąć blond, więc w pewnym momencie wyglądał kosmicznie jakby go na czarno ufarbowała i mega blond odrosty miał
Cytat:
Napisane przez elalank
...
jaki ładniusi, faktycznie jak dziewczynka 
|

Cytat:
Napisane przez tarasia
...
my już po szczepieniu, nawet nie było tak źle ale łezki poleciały.
Mała waży 5370 czyli od ostatniej wizyty (6 tygodni temu) przybrała 1320 
następne szczepienie pod koniec kwietnia.
|
Brawa dla bohaterki
Cytat:
Napisane przez domi7ks
...
... szczepiliscie 5w1?
My sobie rotawirusy chyba podarujemy. Narazie ja z Pola bede siedziala w domu, nie planujemy w najblizszym czasie złobka...No mam nadzieje, ze nie robimy źle  ale chyba nie każda z Was szczepi 
|
my szczepimy 5 w 1 i rota sobie darowaliśmy...
Cytat:
Napisane przez 82gosia
Witam
Mam do odsprzedania 3 op. kropli Sab Simplex. Nakupowałam tego dużo a maly wlasnie przestał mieć kolki.
Pozdrawiam Was serdecznie
|
Na wizażu nie sprzedajemy - ewentualnie się wymieniamy...
Cytat:
Napisane przez kachula27
...
Moj maly od wczoraj pcha tak łapki do buzi i przy tym az krzyczy i jezdzi po dziąsłach ,dolne dziąsełka troszke podpuchniete wiec kto woe moze niedługo pojawi sie dodatkowy lokator w buzi 
|
O zębolek będzie
Cytat:
Napisane przez gucia6
hej mamuśki,
melduję się, że żyję, ale nawet was nie będę nadrabiać, bo od wczoraj ślęczę nad papierami, a w internecie szukam ewentualnych dostawców i hurtowni różnej maści i rodzaju, i do tego trochę się uczę, a w międzyczasie szukam pracy Więc wybaczcie mi moją nieobecność
I bym zapomniała
Andre, Oli, Kamilce, Magdusi i Nili życzę dużo zdrówka i słoneczka z okazji minięcia kolejnych miesięcy 
|
za życzenia i za interesy...
|
|
|