Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosenne maluchy opuszczają brzuchy - MARZEC-KWIECIEŃ 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-18, 10:52   #1486
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka
Dot.: Wiosenne maluchy opuszczają brzuchy - MARZEC-KWIECIEŃ 2010r.

Baobabku super!!!!!! dzielna Kobietka z Ciebie naprawdę to jest wzruszające,chyba dlatego,że są jeszcze tak silne emocje
Jak Ci sie udaje tyle ściągnac to powinno byc juz tylko lepiej brawo

Olasia nie dołuj sie większosc z nas ma rozstępy,ja tez całą ciąże nie mialam nic i w ostatnim tygodniu mi sie porobily i to calkiem sporo,przeczytaj jeszcze raz to co Baobabek napisala i pomysl sobie,ze juz niedługo ta chwila u Ciebie nadejdzie i uwierz mi,ze bedzie miala dłeboko w du...ie te rozstępy i będziesz najpiękniejsza mamusią

Anakazar jak nic sie nie dzieje specjalnego,tzn nie masz jakichs dodatkowych problemow czy bóli to chyba nie trzeba co tydzien chodzic ja do konca mialam wizyty umawiane co 3 tyg z zaznaczeniem ze gdyby cos sie dzialo to mam przyjezdzac,raz tylko bylam na dodatkowym KTG ze wzgledu na to lozysko dojrzale

No wlasnie Asiulek masz rację tylko czasami "tylko 3 dni" sie robia "az 3 dni"nie moge sie doczekac czy to poskutkuje,modle sie o to ale juz nie truje,poczekamy zobaczymy

Izaizula trzymaj sie cieplutko

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2010-03-18 o 10:54
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora