Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - część 10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-18, 09:53   #3269
Taste
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 10

Cytat:
Napisane przez MonikaPogrzeba Pokaż wiadomość
A ja znow z pytaniem do was. Musze korzystac poki mam nowy katalog z promocjami hihihi

Czy ktos mi moze powiedziec jak wyglada skla odzywki bez splukiwania? Na KWC nie ma skladu, nawet napisalam PW do jednej recenzentek( ale boje sie ze moze mi za pozno odpowiedziec i w razie czego nie zamowie). Jesli ktos zna sklad to bardzo bym prosila o informacje czy ta odzywka zawiera silikony i jesli tak to na ktorej pozycji w skladzie. Mile widziane przeklepanie cale skladu, ale nie jest to konieczne, nie chce wam dawac roboty, bo wiem jakie to upierdliwe moze byc. metrowy sklad i klep teraz po literce, horror.
A moze ktos umialby porownac ta odzywke do tej co byl przed laty kiedy to produkty wlosowe byly w fioletowych opakowaniach? Mialam ta odzywke ponad 10 lat temu, jakos 14 lat temu. Byla wydajna, nie trzeba bylo duzo, nie obciazala wlosow( a mam cienkie chodz mam ich duzo i nie za bardzo lubie silikonowe odzywki, chodz gdy zrobie pasemka to owszem jeden silikon w skladzie nawet mile widzainy), ladnie pachniala i nagle wycofali. Wszystkie kobitki jakie znalam co uzywaly kosmetykow Avon plakaly po tej odzywce. od jakiegos czasu znow jest odzywka bez splukiwania, ale wlasnie... jest to ten sam produkt? Avon zmieniajac opakwoania lubi tez zmienic sklad. Moze ktos wie czego mam sie podziewac? Czy jest to ta same odzywka co kiedys?
tyle pytan , ale mam nadzieje ze chodz na jedno umiecie mi odpowiedziec. Mam sentyment do ten odzywki bez splukiwania, a skoro jest promocja to bym sie skusila, ale nie chce zaliczyc wtopy.

Jeszecze jesli moge spytacf o szampon czyszczacy.
Mogłabyś dokładniej napisać, co to za odżywka i szampon, bo tak to mi nic nie mówi.

12.05.2007

Odwyk kosmetyczny, wielkie oszczędzanie
.

Pora schudnąć.
Taste jest offline Zgłoś do moderatora