Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-18, 09:58   #4256
betii5
Rozeznanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 6

Cytat:
Napisane przez Acze Pokaż wiadomość
Witam Nazywam się Asia i jestem tu nowa, tak przeglądałam to forum i postanowiłam się zarejestrować co by było mi raźniej bo też zaczęłam stosować dietę Dukana. Zaczęłam 15.o3.2010 i trwam w niej do dziś (no cóż nie za długo hihi)Oczywiście jestem jeszcze w pierwszej fazie, nie sprawdzałam czy ruszyło się coś na wadze bo wolę to zrobić po zakończeniu pierwszej fazy Walczę z moją nadwagą od listopada 2008 i udało mi się schudnąć 18 kg. (Mierzę 160 cm a ważyłam 98 kg -co za masakra O_o) Z racji tego że ostatnio zaczęłam zaniedbywać moją wagę a potem robić jakieś chore głodówki żeby zrzucić to co przybyło postanowiłam przejść na dietę Dukana
15.03 ważyłam 80 kg więc taki jest mój start, marzy mi się tak 65 kg ale wiem że uda mi się tego dokonać Trzeba walczyć! Pozdrawiam Was
Witam,masz rację trzeba walczyć,samo nic nie przyjdzie.Bardzo dobry wybór z dukanem napewno dojdziesz do upragnionego celu,życze powodzenia i służę oczywiście radą w razie potrzeby.
betii5 jest offline Zgłoś do moderatora