|
Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto! :) part III
Cytat:
Napisane przez CoChantal
byc moze za chuda jestes kolezanka z studuiow ma chyba H  nie wiem jak oa bluzki dopasowuje i szczerze too chyba troche jej wspołczuje ze taki duzy ile ciezaru musi nosic
---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------
a propo dziwie sie masz chłopaka to chyba on widzial co "bierze"  ? widocznie taka mu sie podobasz
|
H??
No wlasnie nie widzial ze az taka plaska jestem bo grube ( nie mylic z "za duze") te staniki nosze 
Pamietam jak mi kiedys kolezanka w sql na przerwie powiedziala na glos " a Ty cooo?? przeciez Ty chyba wieksze te cycki mialas?" gdy zalozylam zwykly a nie push 
---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------
Cytat:
Napisane przez akguata
Bardzo dziękuję za zaproszenie 
No cóż mój biust (a bardziej adekwatnie biuścik) też nie zbyt obfity, ale na operacje bym się nie odważyła.
A chłopak jak kocha to powinien akceptować Cie taka jaka jesteś!
|
Kocha ale dokucza 
---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------
Cytat:
Napisane przez nikolla87
wiesz co powiem ci, że ja przed urodzeniem dziecka miałam A, teraz mam duże B, małe C. Więc jeśli kiedyś będziesz chciała miec dziecko to może się to zmienic. No moje to już nie są takie jędrne jak przed 
Cellulitu nie mam wogóle tylko jestem taka chuda, że wstydzę się chodzic w mini  a do małych osób nie należe, najgorzej z moimi nogami bo są chude i długie.
|
szczesciara 
moja mama jak mnie urodzila miala potem jeszcze mniejsze niz z poczatku - tak ją wysssalam 
u nas to dziedziczne