Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-18, 10:02   #1283
karadka
Zadomowienie

Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

galloway ja co prawda nie mam jeszcze dzieci ale wstrzymujemy sie na razie do slubu koscielnego bo nie chcialabym z brzuchem miec wesela ale czesc kobiet po prostu nie wyobraza sobie zycia bez dzieci a czesc z dziecmi jezeli jestes szczesliwa bez nich to nie ma sensu tego zmieniac a jezeli bys chciala to zaden wiek nie jest zly! tym bardziej ze teraz nasza mlodosc sie wydluza - takie czasy i ktos kto jest w wieku 35-40 jest młodą babka i tyle!

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez elskede Pokaż wiadomość
dobra, niechaj będzie

pani galloway - zlecisz, tylko wlasnie trzeba miec duzo cierpliwosci podczas takiego zastoju wagi jak przetrzymasz, to potem ruszysz, spokojnie trzymam kciuki

pani grewanko - oj mam nadzieje, ze pomoze, bo wiem jak trudno wytrzymac, kiedy juz czujesz, ze to siedzi na koncu, brzuch boli, a wyjsc nie chce

pani karadko - zlecisz ja Ci to mowie ja sie tak zastanawiam, czy do tych 66 w ogole dam rade zejsc, sama nie wiem, moze pozostane przy 69-70, zobaczymy

KSD - dobre
no to popaniowałaś hehehehehheheheheee no to teraz przepijamy - wodą oczywiscie na per Ty
karadka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując