|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cytat:
Napisane przez anika222
kolanka mąz bedzie kompresorem malował  juz go prze3krecilam ze nei bede sie w lakirze babrać i ma pistoletem pomalowac ale to jak zrobie wiecej sztuk  zeby raz wszystko pomalował
---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------
to ruskie to pewnie macie polakierowane ...
to trzeba papierem ściernym zmatowić bo sie ta farbka do ścian nie złapie na lakier
|
kompresorem ? Co to takiego ? Jak sie zabiore za robote, to będę matowiła- dzięki za podpowiedz .
Maja- furore zrobiła fryzura chinka czikulinka .
Cytat:
Napisane przez martucha84
no ja mam na miejscu.. duzo rzeczy kupuje na gieldzie.. wsyztkie ogranzy do slubu i inne duperele tez tam.. swieczki ramki jest tam pelnooo ;D a jakie piekne obrazy... np maki od dolu wielki a3 obraz za 30 zl.. (na plotnie..)
chce taki obraz na przedpokoj...  ale jeszcze troche
a na gieldzie.. jesli chodzi o swieta to zatrzesienie rzeczy  musze przejsc sie w sobote to zrobie te jajca 
aaa potem lakierem zeby utrwalic? hmm pomysle 
---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------
aaaaaaaaaaaaaaaa i poprosimy o fotki salonu   :
ojjjj... az tak zle.. a co na to maz? jakis plus jednak jest jestescie caly czas razem a nie tylko w weekendy... hmm a z praca hmm to stanowisko mialo byc takie jak w czestochowie.. to czemu mniej kasy przeciez to krakow powinno byc wiecej..
dziekuje za gratulacje..
no ja u rodzicow mam takie ruskie i dzis wezme jedno na probe jak wyjdzie to na gielde pojde w sobote i zrobie zakupy
ja lubie spinac wlosy na rozneeee sposoby  co dzien to inna fryzura,.... tzn kiedys bo teraz to ciezko mi sie czasem ubrac nie mowiac o robieniu wlosow 
|
Martucha, jeśli Ty sie pokusisz pierwsza, to napisz mi , jak wyjdą takie ruskie jajca.
Czasem ciezko jest Ci się ubrać? Do południa w pizamie pomykasz ? 
A moze wystraczy całe jaja pomazać klejem i juz potem nie malować lakierem?
Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-03-18 o 11:08
|