Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-18, 10:10   #1357
asiuk
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
To nieźle, takie zakupy od rana Pewnie masz super humor teraz, od której czynny jest H&M tak rano ????
Zazdroszę skoro byłaś pod wrażeniem swojego wyglądu w legginsach, ale się wylaszczyłaś kobieto
Po ile są legginsy, była marynarka czarna z podszweką do wywijania może ?
H&M jest czynny od 9 I mam teraz super humor, choć na koncie maaaaarnie
Nie masz czego zazdrościć, do pełnego wylaszczenia jeszcze mi zostało sporo , ale w szoku jestem, bo generalnie mam duży tyłek i uda i nigdy takich ciuchów nawet nie mierzyłam, jestem bardzo krytyczna. A tu okazało się, że wcale nie jest tak źle, myślałam, że wyglądam zdecydowanie gorzej

Jedne legginsy (czarne, matowe, ze złotym zameczkiem przy nogawce) kosztowały 39,90 zł, a takie szaro (trochę jak dżinsy), też z zamkiem - 49,90 zł. Nie wiem, czy one nie mają być 3/4 długości - ja mała jestem, więc na mnie są do kostek
Nie widziałam takich marynarek, tylko że ja nie patrzyłam na czarne.

Z katalogu Stradivariusa podoba mi się jedna (w załączniku)

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
kupiłam wczoraj samochód. Tym samym muszę ograniczyć wszelkie zakupy ciuchowe i kosmetykowe - sigmowe także

Dziewczyny, jadę do koleżanki na parapetówkę. Mieszkania nie widziałam, więc nie wiem nic o stylu ani jej dodatkach. Wypadałoby jej coś kupić, ale co? Żeby nie było to coś, co nie pasuje do niczego. Są w ogóle jakieś rzeczy pasujące do wszystkiego?
Super A jaki kupiłaś? Jeśli pisałaś, to mi umknęło.
Ja kupiłabym coś do kuchni albo po prostu jakiś dobry alkohol - jakbym robiła parapetówkę, nie chciałabym, żeby ktoś mi kupował elementy wystroju wnętrza

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Asiuk to ile już schudłaś???
5 kg. Jeszcze chciałabym zrzucić 4 kg. A jak się nie uda, to przynajmniej wysmuklić i ujędrnić całość

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora