Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-18, 10:12   #2401
wiolek1
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Ja po wizycie kasiedza. Tz musial wyjsc i sama z piesem zostalam. Hmm dziwnie bylo ksiaz powiedzial, ze sie pograzam tym, ze planowane dzidzi a slubu brak, przejzal notes powiedzial, ze nigdy tu nie byl i ze w kosciele tez nas nie widzial, ale stwierdzil, ze dobrze, ze go przyjelam to ochrzci dziecko jak mu jeszcze podpiszemy, ze w ciagu roku wezmiemy slub ;P Najlepszy byl moj pies, ktory przy modlitwie pod sutanne malo co nie wszedl

AAA i najlepsze znalezli sie kupcy w poniedzialek przychodza podpisac umowe przedwstepna mam nadzieje, ze beda mieli zzdolnosc kredytowa tylko bo to roznie bywa nie wystarczy chciec kupic m.
A ja znalazlam przesliczne fugi z efektem brokatu do mojej nowej slicznej lazienki
aaa skręca mnie jak coś takiego słysze co on ci będzie łaske robil że dziecko ochrzci i warunki stawiał ? dlatego właśnie ja mam w d...pie kościół i wszystkich tych uczonych żyć będe tak jak mi się podoba a nie jak im ;/
jak leżałam z szpitalu to koło mnie leżała kobieta koło 30 ( czyli że chodzi mi że nie jakas "gówniara") syna miała 7 letniego i teraz już do porodu z 2 czekała. i mówiła że była się spowiadac i mówiła że w piatek jadła mięso i coś tam jeszcze że jej mąż w paryżu pracuje więc ona syna sama wychowuje ( tzn mąż przyjezdza ale tam pracuje) i ten na cały kościół sie na nią zacza drzeć że co ona sobie wyobraża że niby kim ona jest że może nie przestrzegac tego nie jedzenia mięsa że nie ma znaczenia czy jest w ciąży i wogóle to co oni sobie myslą z mężem ze on za granica jak oni wogole moga w taki sposób "bawić " się w rodzinę i tak ją zjechał że powiedziała że chyba pare lat nie pójdzie do spowiedzi ;/
normalnie sory za wyrażenie ale po... je ...by niektórzy księża są
gratuluje chętnych na mieszkanie i trzymam kciuki za sprzedaż

pilotka f16 na pewno nie jest za późno ja też w tym tygodniu zmieniłam gina a też jestem w 20 jeżeli tylko masz jakieś wątpliwości co do tego to idz do innego i się przekonasz czy lepiej będzie

bassienkaw nie no nie wierze albo szef naprawde jest takim idiotą albo go z siebie robi no to powodzenia hahah jak tak nie widzi w czym problem to może zobaczy jak ci będzie płacić odszkodowanie heheh

idealneciało jeżeli chodzi o znieczólenie zewnątrzoponowe to jest to w kręgosłup tak ? u nas w szpitalu już go nie można dostać nawet płacąć a jakby można było i tak bym się nigdy nie zgodziła. pare lat temu dziewczynie wstrzykneli jakąś złą dawke i do dzisiaj jest jak roslinka w śpiączce i nie do życia rodzice się nią zajmują bo mąż ją zaostawił nie wytrzymał psychicznie. i własnie po tej akcji wycofali ze szpitala. zresztą szpital teraz placi im strasznie duże odszkodowania ale co znaczy kasa w takim przypadku ;/

kashha no widzisz pewnie wczesniej miałaś wyidealizowany obraz maćka i wszystko zwalałas na siebie ;/ a teraz sie przekonujesz jaki jest naprawde ;/ nie wiem co ci mam powiedzieć bo on jest poprostu chyba gówniarzem i nie nadaje się ani na chłopaka ani na ojca :/ trzymam kciuki żeby ci się wszystko ułożyło zresztą na pewno będzie dobrze nic nie dzieje się przypadkiem

Edytowane przez wiolek1
Czas edycji: 2010-03-18 o 10:15
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora