Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosenne maluchy opuszczają brzuchy - MARZEC-KWIECIEŃ 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-18, 11:13   #1491
olasia
Zadomowienie

Dot.: Wiosenne maluchy opuszczają brzuchy - MARZEC-KWIECIEŃ 2010r.

lawenda - ale masz dzika na podlodze... hehe jakos tak zwrocilam na niego uwage, bo moi tescie tez takiego maja i gdy bylam u nich w gosciach jeszcze przed slubem moj tz nalozyl taka skore na siebie i wparowal do mojej sypialni wydajac dzikowe odglosy!! myslalm, ze umre ze strachu ...heheh

sliczny brzusio

anakazar - ja mam dokladnie za tydzien wizyte, moja ginka wie o tym cisnieniu - powiedziala mi tylko, ze mam sobie kupic aparat do mierzenia i jakby te rozkurczowe wynioslo od 90 to byloby niepokojace... ale ja i teraz nie jestem spokojna. a teraz tyle wydatkow i jeszcze jakis aparat mi potrzebny ;/ tata mi wyslal swoj ze szczecina (bo ja wyladowalam na dolnym slasku ;] ) ale kiedy bedzie to nie wiem.

i jeszcze jedno, gdzie bedziesz rodzic w szczecinie? tak pytam z czystej ciekawosci bo ja tutaj to mam dylamat, w mojej okolicy zaden szpital nie cieszy sie dobra opinia, juz nawet myslalam zeby przyjechac do rodzicow... ale juz mi sie do auta nie chce wsiadac ;]

Marcelek moj caly swiat
Laura 39/40 tp 9.03.2015

Edytowane przez olasia
Czas edycji: 2010-03-18 o 11:27
olasia jest offline Zgłoś do moderatora