Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Vichy, Capital Soleil Fluide (Ecran Ultra-Fluide) SPF50+/PPD20 (dawne SPF 60)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-08, 19:34   #23
Alchemiczka :D
Zadomowienie

Dot.: Vichy Ultra Protection IPD 60 + UVA ultra Ecran Ultra Fluide

Cytat:
Napisane przez patir
Najpierw wyżaliłam się na cenę, ale teraz to już nie pozostawię na nim suchej nitki.....
Niestety uczulił mnie, a mnie to naprawdę rzadko się zdarza (albo zdarzało dotychczas) I to podczas brania Zyrtecu ze względu na "do końca niewiadome podłoże astmy - początki". Stosowałam w sumie 4 dni - pierwsze wrażenia opisałam pare postów wyżej, po 3 dniach czułam, że mam mocno przesuszona skórę (a cerę mam bardzo tłustą, zwłaszcza jak się robi trochę cieplej) a 4 dnia miałam skórę suchą, zaczerwienioną i całą w białych krosteczkach. Na noc troszkę je "pousuwałam" i potraktowałam buzię Dermalibourem i rano było znacznie lepiej, ale użyłam LRP DP - wszystko się uspokoiło. Następnego dnia dla pewności nałożyłam znowu Vichy i nie musiałam czekac długo na podobne objawy...... Właśnie zerknęłam na KWC - 20 dosyć entuzjastycznych opinii, czyli będę pierwszą mocno niezadowoloną.
Szczerze współczuję Może spróbuj wymienić go na Targowisku? Niestety tak to już jest, że co jednym służy, nie zawsze służy innym. koniecznie oddaj opinię na KWC, dzięki temu będzie wiadomo, że tak naprawde to nigdy nic nie wiadomo i zawsze trzeba testować. Pozdrawiam