Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wesele w Lesznie i okolicach
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-18, 14:13   #1123
Anulka_86
Raczkowanie

Dot.: Wesele w Lesznie i okolicach

Cytat:
Napisane przez pat_2485 Pokaż wiadomość
Hej, a macie jakieś doświadczenia jeżeli chodzi o restaurację Błękitną w Gołaszynie? Jeżeli byłyście tam na weselu napiszcie czy jedzenie jest dobre i czy w tym co proponują jest go wystarczająco, czy trzeba coś domawiać, bo ceny nie maja niskiej a nie wiem po prostu jak to będzie wyglądać. Ja sobie zarezerwowałam ta większą sale ponieważ planuje wesele na 100 osób i w mniejszej mógłby być ścisk. Ale teraz mnie najbardziej interesuje kwestia jedzenia i też jaki wystrój jest na wesele. Będę wdzięczna za wszystkie opinie
Hej. My mamy wesele z Restauracji Błękitna 21 sierpnia 2010. Na małej sali. Jest ładniejsza moim zdaniem,ale mała...więc my musieliśmy pomyśleć nad gośćmi aby się wszyscy zmieścili.
A kiedy Pat masz wesele????? co do dekoracje na tej sali to kierowniczka powiedziała, że możemy zrobić coś swojego Ona w ramach tej ceny jaką płacimy za osobę oferuje to co jest na każdych zdjęciach na ich stronie. Czyli takie sztuczne kwiaty- kremowe róże...
Jeśli natomiast chcemy żywe to już nasza inwencja i nasze pieniądze.

Co do jedzenia to z tego co wiem wszyscy są zadowoleni. Ja sama osobiście jadłam w tej Restauracji i to co jadłam było bardzo dobre.

pozdrawiam
Anulka_86 jest offline Zgłoś do moderatora