Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszczalskich
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-18, 18:48   #157
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszcza

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Więc właśnie :P Większość osób naprawdę nie umie dobrać podkładu. A wiem, że dobrym podkładem nawet bardzo zapryszczoną twarz można wizualnie polepszyć. Znam takie przypadki.

Ja generalnie jestem przeciwna podkładom, bo w ogóle uważam, że kobiety przesadzają z makijażem. Już większość moich rówieśniczek nie pokaże się bez pełnego makijażu. Przeraża mnie to uzależnienie. Zwłaszcza, że większość ma beznadziejny makijaż. Bo dobry "malunek" to rozumiem, z chęcią nawet na niego popatrzę
Ja staram się nie pokazywać bez makijażu Ale to nie jest dla mnie kwestia życia lub śmierci, po prostu bez makijażu wyglądam jak młodo wyglądająca 15-latka A jestem już dorosłym babskiem

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Jak ja nie cierpię chodzenia, poprawiania, zaliczania.
Każdy musi zaliczyć KAŻDY sprawdzian.
I jeszcze zostawanie po godzinach lekcyjnych A ja zawsze wtedy siedzę w mieście już do 21-2
Ja zawsze muszę przychodzić wcześniej, też mnie to wkurza, bo np. mam na 11, a muszę przyjść na 8 i potem siedzieć 2h bezczynnie
Teraz będę mieć masę klasówek do zaliczenia Ale zaliczę tylko to, co muszę, z reszty mogę mieć te pały, przecież wyniku matury mi to nie zmieni, ale już takie uczenie się z historii zamiast geografii może zmienić

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora