2010-03-18, 18:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszcza
Cytat:
Napisane przez Chatul
Więc właśnie :P Większość osób naprawdę nie umie dobrać podkładu. A wiem, że dobrym podkładem nawet bardzo zapryszczoną twarz można wizualnie polepszyć. Znam takie przypadki.
Ja generalnie jestem przeciwna podkładom, bo w ogóle uważam, że kobiety przesadzają z makijażem. Już większość moich rówieśniczek nie pokaże się bez pełnego makijażu. Przeraża mnie to uzależnienie. Zwłaszcza, że większość ma beznadziejny makijaż. Bo dobry "malunek" to rozumiem, z chęcią nawet na niego popatrzę 
|
Ja staram się nie pokazywać bez makijażu Ale to nie jest dla mnie kwestia życia lub śmierci, po prostu bez makijażu wyglądam jak młodo wyglądająca 15-latka A jestem już dorosłym babskiem
Cytat:
Napisane przez Szotta
Jak ja nie cierpię chodzenia, poprawiania, zaliczania.
Każdy musi zaliczyć KAŻDY sprawdzian.
I jeszcze zostawanie po godzinach lekcyjnych  A ja zawsze wtedy siedzę w mieście już do 21-2 
|
Ja zawsze muszę przychodzić wcześniej, też mnie to wkurza, bo np. mam na 11, a muszę przyjść na 8 i potem siedzieć 2h bezczynnie
Teraz będę mieć masę klasówek do zaliczenia Ale zaliczę tylko to, co muszę, z reszty mogę mieć te pały, przecież wyniku matury mi to nie zmieni, ale już takie uczenie się z historii zamiast geografii może zmienić
|
|
|