2010-03-19, 11:00
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
Napisane przez bassienkaw
Misiulka komplecik do spania, rozmiar na słonia, ale dobrze w nim wygladam... wiec nie jest zle... najlepsze wczoraj w ciuchaczu ogladalam super staniki z Mark & Spencer... po 7zl bodajze, jeden byl z metką jeszcze... ale bez ramiączek i krój nie do końca mi odpowiadający, wiec nie wzielam, bez sensu by lezal... ale rozmiar wg tego kalkulatora co tutaj podalyscie link i lezal dobrze...
Drugi bez metek, ale nie widzialam by byl wogole uzywany, ale troche za maly... a piersi na pewno jeszcze urosna...
Nigdy nie grzebie w bieliznie... ale wczoraj z ciekawosci popatrzylam, bo pierwszy rzucil mi sie ten z metka w oczy, na oko w moim rozmiarze
Karolcia, a moze jakas ksiazka?
|
Dzis u mnie biblioteka nieczynna
Ale kupiłam sobie JOYa to poczytam
Byłam wczoraj w ciucholandzie, ale jakis kiepski, u mnie sa 2 fajne, ale musialabym isc na strone(przeplynac na 2 strone miasta) a nie mam dzis auta i nie chce mi sie isc taki kawal samej Moze wpadniesz pojdziemy razem
Cytat:
Napisane przez Lilka___
Hej
Ale piękna pogoda dzisiaj, a ja muszę się za sprzątanie wziąć, wolałabym na spacer iść  , a później na urodziny do taty.
karolcia fajny wózek, na allegro zamawiałaś?
hd głowa do góry wszystko będzie dobrze
Co do puszczania muzyki brzuszkowi, to ja kiedyś wyczytałam żeby czytać bajki bo po porodzie jak dziecko usłyszy głos mamy, który słyszało już w brzuchu to się uspokaja, no i żeby mówić do brzuszka.
Mam nadzieję, że moje dziecko po porodzie będzie spało tak jak teraz bo fika tylko w dzień, a w nocy śpi razem ze mną.
http://www.suwaczki.com/tickers/3jgxdqk32wzxdqwh.png
|
Znalazlam oferte na stronie mojego miasta, bo kupilam uzywany za dobra cene i w bardzo dobrym stanie
Bylam juz w sklepie, kupilam warzywka, serek zolty, buleczki
Zrobilam sobie wiosenne kanapki, i soczek z sokowirowki-marchewka, jabko, banan i kiwi pycha...odkąd mamy sokowirowke nie lubie pic innego soku...nie smakuja mi tak jak te
Wczoraj w Biedronce kupilam w promocji Truskawki
|
|
|