Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-19, 12:17   #2610
żabka19
Raczkowanie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

hd nie dobijaj mnie wczoraj wieczorem lekko sie podlamalam przez te rozstepy ,ale juz mi przeszlo . M. probowal przytulac ,pocieszac ,ze i tak bedzie mnie kochal ,ale wkurzylam sie ,ze jak teraz wyskakuja to nie wiem co bedzie dalej..
papeteria smaruje sie od samego poczatku ciazy rano i wieczorem oliwka ,a w dzien 1 albo 2 razy vichy od 2 miesiecy (wczesniej seria z Rossmana).Wyskoczyly mi na dole brzucha ,w sumie to nawet bym ich nie zauwazylam ,ale ja sie czesto masuje i dotykam po brzuchu i poczulam 2 pekniecia :/ Dziwi mnie to ,ze wczesniej nic mi nie wyskoczylo bo na poczatku ciazy na maxa tylam ,a teraz jak waga mi sie zatrzymala to skora popekala
siala hehehe ,dobre
karolinka bardzo mi sie podoba ten wozek ,ktory kupilas i bylam zdecydowana na taki sam ,ale teraz mam metlik i juz sama nie wiem jaki chce. Musze isc do sklepu zobaczyc na zywo ,poprzymierzac sie ,poprowadzic ,juz nie moge siedoczekac

Bylam na spacerku ,pieknie i temperatura 13 stopni w sloncu

hd PIEKNE wieszaczki! Prosze powiedz mi jaka cena wywolawcza za nie?

Edytowane przez żabka19
Czas edycji: 2010-03-19 o 12:23
żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora