2010-03-19, 11:25
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
alutka78, hd2005, eleonoremio, papeteria Dziękuję 
[QUOTE=Misiulka1;17988791]Cześć dziewczynki ja dzisuaj na pazurki ide do kosmetyczki to się troszkę odstresuję, ostatnio nie mogę się z M dogadać chodzi przybity i bez noża nie podchodz bo gryzie, zrezygnował z zakuu butów a doła ma bo wkrótce musimy wydać całe nasze oszczędności i martwi się bo zostaniemy bez kaski i wogóle boi sie tego wszystkiego.
"dzidziadziumdzia jaki brzusio już duż no no i jakie fajne "
Ale ten brzusio to nie ciąża. Jak byłam w podobnym stanie wagowo przed ciążą, to też ludzie myśleli, że jestem i mi w autobusie miejsca ustępowali :P.
A jeśli chodzi o oszczędności- my mamy podobnie. Zwłaszcza, że właśnie 2000 wydaliśmy na komputer, bo tamten się spalił . Ale jakoś to będzie.
Cytat:
Napisane przez żabka19
Hd Z ta muzyka jest tak ,ze podobno jak sie puszcza maluszkowi muzyke klasyczna (czy jakies inne spokojne utwory) jeszcze jak jest w brzuszku (od 6 miesiaca) to pozniej mozna go latwiej uspokoic gdy np. nie chce zasnac wlasnie po przez puszczanie mu juz znanych melodii. Maluszki zapamietuja krotkie bajki i melodie ,czuja sie bezpieczniej jak znow je slysza.
|
Co do muzyki- czytałam, że słuchanie muzyki poważnej przyspiesza rozwój komórek nerwowych w mózgu dziecka.
Cytat:
Napisane przez Siala_Bala
To ja chyba odchowam małego psychopatę bo oglądam nałogowo Medycynę sądową, Dowody zbrodni, Kobiety zabijają (programy przedstawiające prawdziwe zbrodnie, morderców często seryjnych i śledztwa ustalające sprawców, badanie dowodów itd.) dr. House'a, Lost-ów.
|
Hahaha... skąd ja to znam. Mój Łukasz się na mnie wkurza jak zaczynam opowiadać o co pewnie będzie chodzić w tym odcinku. A ja tak ni z gruchy ni z pietruchy coś rzucam... I potem się okazuje, że tak właśnie jest. Hahaha...
Anuszka dawałam linka do sprzedawcy wczoraj wieczorem.
Witajcie Dziewczynki.
Ja dziś znowu garowałam do 12, a czas się zbierać, bo jedziemy do Bydgoszczy.
Edytowane przez dzidziadziumdzia
Czas edycji: 2010-03-19 o 11:27
|
|
|