Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 11:37   #638
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
bo jedna i druga o perfumach...
Wysoce prawdopodobne, aczkolwiek akurat wątek był o rybciach

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
rav4 nie nazwałabym kobiecym autem, wręcz przeciwnie yaris owszem, ale suv-y to mi bardziej do facetów i twardych babek pasują
Cholera, to co, nazwiesz mnie twarda babka, bo mi się właśnie suv-y podobają, jak np. Kuga?

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
A na pewno by nie zaszkodziło!! ostatnio się troche ruszam, bo mamy w domu ławeczkę, więc coś tam ćwiczę, ale muszę się za siebie wziąć, bo wiosna idzie, nakupowałam krótkich sukienek jak głupek i chcę w nich chodzić, a na razie nie mogę na siebie patrzeć.

I dziękuję Wam za wsparcie co do gruczolakaW poniedzialek ide do gina, zobaczymy co mi powie, no i wszystko ustawiam tak, zeby w maju zrobic zabieg. 1-3 maja jedziemy z tż nad morze, ale tak koło 15tego chciałabym zrobić.

Najbardziej martwi mnie fakt odstawienia tabletek w przyszłym miesiącu...
Gucia, trzymam za Ciebie kciuki zarówno co do efektów "wzięcia się za siebie", jak i usunięcia gruczolaka

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora