2010-03-19, 11:37
|
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cytat:
Napisane przez Maja102
 bo jedna i druga o perfumach... 
|
Wysoce prawdopodobne, aczkolwiek akurat wątek był o rybciach 
---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------
Cytat:
Napisane przez Maja102
rav4 nie nazwałabym kobiecym autem, wręcz przeciwnie  yaris owszem, ale suv-y to mi bardziej do facetów i twardych babek pasują 
|
Cholera, to co, nazwiesz mnie twarda babka, bo mi się właśnie suv-y podobają, jak np. Kuga? 
---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------
Cytat:
Napisane przez Gucia0987
A na pewno by nie zaszkodziło!!  ostatnio się troche ruszam, bo mamy w domu ławeczkę, więc coś tam ćwiczę, ale muszę się za siebie wziąć, bo wiosna idzie, nakupowałam krótkich sukienek jak głupek i chcę w nich chodzić, a na razie nie mogę na siebie patrzeć.
I dziękuję Wam za wsparcie co do gruczolaka  W poniedzialek ide do gina, zobaczymy co mi powie, no i wszystko ustawiam tak, zeby w maju zrobic zabieg. 1-3 maja jedziemy z tż nad morze, ale tak koło 15tego chciałabym zrobić.
Najbardziej martwi mnie fakt odstawienia tabletek w przyszłym miesiącu...
|
Gucia, trzymam za Ciebie kciuki zarówno co do efektów "wzięcia się za siebie", jak i usunięcia gruczolaka
|