2010-03-19, 12:12
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: proszę o radę kogoś kto był w takie jsytuacji :( trudny związek...
Cytat:
Napisane przez Doris1981
Czyli facet kłamie (być może i zdradza, bo dlaczego się tak kryje z tymi imprezami?) i olewa Twoje uczucia - sytuacja chyba jest jasna, prawda? Od początku tak robił (chodzi mi o imprezowanie), czy zaczął w pewnym momencie, bo np. nie pozwalałaś mu mieć życia towarzyskiego? Czy on w ogóle chce być z Tobą, czy po prostu nie pozwalasz mu odejść? Rozmawialiście kiedykolwiek na spokojnie, wprost, o tym czemu on kłamie z tymi imprezami - czemu uważa, że musi kłamać, czemu chodzi na nie za Twoimi plecami, zamiast Ci powiedzieć prawdę, dlaczego nie umie słuchać, jak mu chcesz o czymś opowiedzieć?
|
z tego co mi wiadomo to od samego początku mnie oklamywal, ale zawsze sie tego wypieral. a ja wierzylam. ale jak odkrylam jedna, drugą prawde to przestalam mu wierzyć. szczerze mowiac to nie mam juz do niego ani krzty zaufania przez to jak mnie oklamywal
mial swobode, owszem. a nawet jak mu delikatnie próbowalam ta swobode skrócić to i tak robil co chcial. ostatnio jak rozmawialismy o tym dlaczego robi mi przekor to powiedzial ze moge mu zabraniac ale on i tak zrobi to co chce .
|
|
|