Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chcę być jeszcze bardziej Twoja - XIV część zazdrośnic
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-19, 13:13   #4857
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: Chcę być jeszcze bardziej Twoja - XIV część zazdrośnic

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Wiesz Ins chcieć można ale nie zawsze da się tak jak by się chciało. Jego dziewczyna też chciała wcześniej a on jakoś nie mógł się zebrać do tego. Najpierw jakoś się chłopak nie czuł gotów, potem nie miał pracy, długo miał problemy ze zdrowiem i nie mógł pracować. I jakoś sytuacja nie sprzyjała braniu ślubu i staraniu się o dzieci. Swoja drogą to oświadczył się po rozmowie z moim TŻ. I jeszcze inny kolega też się oświadczył pod wpływem mojego chłopa. Może powinnam go wysłać na rozmowy z waszymi TŻ-tami skoro ma taką skuteczność.
heh Twój Tż tak wszystkim dobrze doradza - mógłby w końcu sobie coś doradzić i zdecydować się na TEN krok

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
a mój TŻ się ostatnio spytał swojej mamy czy gdyby za rok się zaręczył to byłoby ok i powiedziała że tak może trzeba być milszą dla niej i spróbować to posklejać
o proszę

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Mój M. chyba też źle nie trafił Moim skromnym zdaniem mam fajnych rodziców Ost jak gadałam z tatą to kazał ucałować M., ja się zdziwiłam, że jak to ucałować, a tatusiek, że nawet mogę z języczkiem Inna sprawa, że TŻ takiego buziaka nie chciał przyjąć
dobrego masz tate