Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cytat:
Napisane przez Corii
Tak, Kochaniutka, ja wiem, że ograniczenie jest  ale z racji tego, że misie z szuszarkami przeważnie stoją na węzłach/ wjazdach, to dawałam gaz do dechy poza tymi obszarami  no wiem, tak nie wolno, ale ten dieselek aż się prosił, żeby go wypróbować 
Zresztą widzę, że też bez grzechu nie jesteś 
|
Cytat:
Napisane przez bzyczka1
Cori przecież ja Ciebie nie potępiam  jestem za zniesieniem ograniczeń na autostradach  Lubię szybko jeździć. A z suszarkami może i tak ale są jeszcze mobilni jeżdżący po trasie z kamerami. Zazwyczaj na A4 albo Ople jeździ albo Renault. Wiem jak ludzie reagują na renault megane na drodze. Miałam okazję jechać po autostradzie właśnie tym renault, ludzie uciekali na drugi pas i nerwowo zerkali jak ich mijałam.
|

nic tylko prać tyłek jednej i drugiej za takie szarżowanie i brawurę 
I jeszcze opowiadają ile która najszybciej jechała, jak jakies tępe cwaniaki w dresach. Wstyd, dziewczyny :
Miałam koleżankę, która też się chwaliła, że lubi szybką jazdę i jeździła 160. Póki nie za***ali z bratem w inny samochód tak, ze tamtem koziołkował w powietrzu. Przeszło jej piratowanie jak ręką odjął 
Cytat:
Napisane przez twin--maid
Wczoraj byłam z koleżanką w teatrze na "upiorze w operze" i wróciłam zachwycona. Cudne dekoracje, piękny śpiew i muzyka. Było bosko 
|
Upiór jest boski filmową wersję Schumachera widziałam pare razy, nawet soundtrack sobie ściągnęłam
Czas edycji: 2010-03-19 o 12:41
|