2010-03-19, 13:13
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)
Cytat:
Napisane przez araczki
ja nie wiem jak z oknami bedzie wtym roku ale chyba nie skonczylam myc w ubieglym wszystkich. Z racji tej aury wszystkie okna sa poczworne 
|
czyli w tym sezonie w ramach nadrobienia zaległości niektóre okna myjesz 2 razy? 
poczwórne okna? to nie zazdroszczę 
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1799077 1]
mi tak samo. zwłaszcza wieczorami czuję jakby mnie ktoś tłuczkiem okładał po plecach. i szpile wbijał do kompletu... 
wreszcie jakiś słońce widzę... próbuje się przebijać nieśmiało przez chmurki. ale to jeszcze nie to...[/QUOTE]
no to witaj w klubie
u mnie też dziś wiosennie 
Cytat:
Napisane przez kardashi
Białe, boki koronkowe trochę jakaś wstążeczka itp
Bardzo podobne do tych 
|
bardzo fajne majtasy 
widziałam, że Canpol ma takie specjalne ciążowe pod brzuszek, ale chyba takie zwykłe całe bawełniane
Cytat:
Napisane przez Edzia400
jesli któs nie ma to popołudniu wrzuce link 
|
ja jestem chętna 
Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka
....a teraz, co załatwiłam sobie będąc na zakupach. Zaczepiłam kobietę, która jechała wózkiem ( takim jaki sobie wybrałam, nawet kolor taki jaki chcę ). Pytam się, czy jest zadowolona i w ogóle. Ona na to, że tak i to bardzo. Dała mnie poprowadzić. Faktycznie, wózek super. I tak od słowa do słowa, a ona mówi, że pod koniec kwietnia będzie go sprzedawać, bo córa już wyrasta z niego. Wymieniłyśmy się numerami tel. i już go sobie zaklepałam  I będzie taniej, a wózek zadbany, babka elegancka. Córunię miała śliczną  Mam nadzieję, że nie zrobi mnie w konia.
|
no to super Ci się udało z tym wózkiem
mi nogi nawet nie puchną tak jak dłonie, praktycznie cały dzien mam balony
|
|
|