Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-19, 13:13   #4188
velluto
Zadomowienie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)

Cytat:
Napisane przez araczki Pokaż wiadomość
ja nie wiem jak z oknami bedzie wtym roku ale chyba nie skonczylam myc w ubieglym wszystkich. Z racji tej aury wszystkie okna sa poczworne
czyli w tym sezonie w ramach nadrobienia zaległości niektóre okna myjesz 2 razy?
poczwórne okna? to nie zazdroszczę
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1799077 1]
mi tak samo. zwłaszcza wieczorami czuję jakby mnie ktoś tłuczkiem okładał po plecach. i szpile wbijał do kompletu...

wreszcie jakiś słońce widzę... próbuje się przebijać nieśmiało przez chmurki. ale to jeszcze nie to...[/QUOTE]
no to witaj w klubie
u mnie też dziś wiosennie

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Białe, boki koronkowe trochę jakaś wstążeczka itp

Bardzo podobne do tych
bardzo fajne majtasy
widziałam, że Canpol ma takie specjalne ciążowe pod brzuszek, ale chyba takie zwykłe całe bawełniane

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
jesli któs nie ma to popołudniu wrzuce link
ja jestem chętna
Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość
....a teraz, co załatwiłam sobie będąc na zakupach. Zaczepiłam kobietę, która jechała wózkiem ( takim jaki sobie wybrałam, nawet kolor taki jaki chcę ). Pytam się, czy jest zadowolona i w ogóle. Ona na to, że tak i to bardzo. Dała mnie poprowadzić. Faktycznie, wózek super. I tak od słowa do słowa, a ona mówi, że pod koniec kwietnia będzie go sprzedawać, bo córa już wyrasta z niego. Wymieniłyśmy się numerami tel. i już go sobie zaklepałam I będzie taniej, a wózek zadbany, babka elegancka. Córunię miała śliczną Mam nadzieję, że nie zrobi mnie w konia.
no to super Ci się udało z tym wózkiem

mi nogi nawet nie puchną tak jak dłonie, praktycznie cały dzien mam balony
velluto jest offline Zgłoś do moderatora