Wątek
:
Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci stron
Podgląd pojedynczej wiadomości
2010-03-19, 14:17
#
2593
201605040950
Konto usunięte
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17988435]a ja mam coś dla Peggy, która jest notorycznie pomijana przez Karolę
[/QUOTE]
tyle Pierra w jednym miejscu
dobra kobieto nich ci bozia w siatkarzach wynagrodzi
Cytat:
Napisane przez
ewkaa
a propo mojego problema. chodzi o to ze przyuwazylam ogłoszenie o prace no i wszystko git tylko to jest sklep z garniakami
a ja mam o tym pojecie jak świnia o belecie a poza tym tam sie chyba trza ładnie ubierac nie? to jest taki sklep niefirmowy zwykły taki takze kuwa mam gula czy isc tam zaniesc papiery co myślicie
bo ja to raczej sie tak luźno noszę ze strojem i kocham kolory wszelakie chociaz kuwa z drugiej strony ja przezywam jakby conajmniej mi juz oferte złozyli a nie wiadomo czy by mnie na rozmowe zaprosili no ale cza rozwazac ze zaproszą
takze nie wiem co mam robić
zbieraj tyłek i zanoś CV
jak cię przyjmą to się będziesz martwić
Cytat:
Napisane przez
KaasiaaK
możliwe możliwe, ale jakby Jadarowi przyszło grać baraże z Wieluniem...
padłabym ze śmiechu, a moja koleżanka przeżyłaby załamanie psychiczne
no wiesz
to może lepiej dla ciebie żeby oni przegrali jednak
Cytat:
Napisane przez
KaasiaaK
Bydle radzi: Nikt Cię nie szpieguje. To paranoja
to paranoja
Cytat:
Napisane przez
KaasiaaK
jakoś nigdy nie dażyłam go wielką sympatią.. jest mi obojętny
pamiętam jak jeszcze grał w ZAKSIE i przyjechali na Radomia na mecz, jakoś chyba kwiecień był, słońca nie było. podjeżdża autokar ZAKSY a w środku siedzi Novotny w czarnych okularach
szpan musi być
201605040950
Pokaż profil użytkownika
Znajdź więcej postów 201605040950