Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszczalskich
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-19, 15:24   #360
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszcza

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
też miałam taką sytuację mama kupiła mi stanik, bo już miałam piersi a ja wyłam, bo wstydziałam się go nosić i czułam się jak w uprzęży dziś chyba trochę inaczej to wygląda.....mam wrażenie, że dziewczynki chca jak najszybciej dojrzeć
Oj, a to nawet nie chodzi o to, że dziewczynki chca jak najszybciej dojrzec. U mnie było tak, że pozno zaczełam dojrzewac tak na dobra spraw. W drugiej chyba klasie gimnazjum pojawiły mi się "pączki", wiecie o co chodzi. Stanika nie potrzebowałam, bo i po co, nie byłoby co do niego włożyć. Wiec mi samej nie przyszło do głowy namawianie mamy na kupno stanika. Do czasu, aż usłyszałam niemiły dosyć komentarz chłopców z mojej klasy (oczywiscie powiedziany tak, zebym usłyszała, ale nie do mnie) na ten temat. No, po prostu chamsko sie smiali z tego, że nie nosiłam stanika A że okres dorastania to okres kiedy jest sie przewrazliwionym na punkcie swojego ciała, wiec...