Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-19, 14:25   #4558
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 6

Cytat:
Napisane przez Marta 33 Pokaż wiadomość
ja sobie przesłam na taki odkąd zaczęłam intensywnie ćwiczyć. Jesli masz silną wolę to sie nie zagalopujesz na tych 5 "zwykłych" dniach bez ekscesów Ja przesadziłam z musli i poszło w góre. Aktualnie mam @ wiec nie moge tego zweryfikować - jak bardzo w góre. Co do efektów to nie powiem bo dopiero 2 tygodnie tym ide. Problem mam z cellulitem okropny i wkurzam sie jedynie na to
Ja problem z cellulitem też mam-po antykoncepcji. Masuje się masażerem i wklepuje kremy antycellulitowe.
Ogoólnie mam szczupla posture, ale te biodra i brzuch doprowadzają mnie do szewskiej pasji !
Właśnie też zamierzam zacząć hulac, brzuszki, na boczki i może skakanka-choć nie mam kondycji na nią, ale codziennie choć po kilka minut. No i oczywiście jaka najwięcej czasu na świeżym powietrzu
Zdrowe nawyki również chce stosować non stop. Woda, otręby, beztłuszczowe gotowanie itp.

Cytat:
tak ale ja stosuję sporo Dukana w tym normalnym, nie jem też ziemniaków ani innych obiadowych "dodatków".
Jem codziennie pod dwa jabłka, 2-3 kromki chleba razowego. No i otreby tak jak przykazał Dukan.
Zasmakowałam w batonikach musli i to mnie troche zgubiło bo one dość słodkie są
Uwielbiam jablka i pomarańcze. A chlebek jem tylko wieloziarnisty ze względu na moje okropne zaparcia.

Cytat:
Napisane przez atena79 Pokaż wiadomość
Dziewczyny znam świetny pomysł na celulit - mianowicie masaż BAŃKAMI CHIŃSKIMI!!!
Wiem co mówię, jakieś 2-3 lata temu chodziłam do kosmetyczki na serię 10 zabiegów tymi bańkami. Wydałam trochę kasy, ale warto było, celulit całkowicie zniknął!!!
Później stwierdziłam, że sama mogę sobie uda i pupę masować tymi bańkami, nie było sensu przepłacać...
Zakupiłam bańki w aptece (koszt ok.25 zł za 3 sztuki róznej wielkosci)
Miejsce, które chcemy masować, trzeba posmarować oliwką (ja używałam oliwnki antycelulitowej), następnie "zasysa się bańkę na nodze" i prowadzi ją w górę ciała, w dół itp. Oczywiście na początku jest to nieprzyjemne uczucie (rozbijamy grudki tłuszczu), ale z czasem jest coraz lepiej.

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

oczywiscie trzeba być systematycznym, bo celulit wraca!!!
Czasami proszę męża o taki masażyk
Fajna sprawa!!!
Ps. Muszę wrócić do tej systematyczności i nadrobić "leniwy czas"
Do lata akurat bym się wyrobiła
Mam słabe naczynka i nie daly by rady. Masuje się silikonowym masażerem Pus syrenka przy każdej kąpieli

Cytat:
no ja niestety nie mogę takiego cuda, mam zbyt delikatne naczynka na nogach i jak bym sobie pogorszę to co mam to bym zawału dostała
Otóż to

Cytat:
Napisane przez Emila3000 Pokaż wiadomość
myslicie ze da sie mrozic ciasta.... ? te swiateczne.... znajac moją babcie pewnie naszykuje mi calą wałówkę roznych ciast ze swiat....
Myśle, że takie jakieś kruche i bez jakichkolwiek kremów jak najbardziej tylko też nie za długo

Zgrzeszyłam. Zjadłam pomarańcz! Co za smak!

Chyba dziś już się zdecydowalam na system 2/0. Od dziś zaczynam hulac i wykonywać reszte ćwićzeń. Oby przynioslo efekt
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora