Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wózek HAUCK
Wątek: wózek HAUCK
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-09, 10:40   #10
Jupi
Zadomowienie

GG do Jupi
Dot.: wózek HAUCK

witajcie,

nie mam co prawda praktycznie sprawdzonego wozka Hauck, ale naczytalam sie w internecie o nich bardzo duzo- nie tylko na forach polskich, ale przede wszystkim niemieckich- opinie sa krotko mowiac ZŁE. Wozki tej firmy sa oceniane jako tanie, oby mialy ciakawy wyglad- sa to wozki najczesciej serwisowane (jezeli chodzi i firmy inne niz polskie)- psuja sie przede wszystkim amortyzatory, po krotkim czasie strasznie piszcza kolka i takie tam... poza tym kobitki pisza, ze nadaja sie dosc dobrze jedynie na proste powierzchnie (pomimo tej swietnej amortyzacji), bo jeden spacer po lesie wystarczy,zeby byly problemy pisalam rowniez do mam, ktore zakupily te wozki jakis czas temu przez allegro i opinie byly raczej podzielone (mamy, ktore mialy wozek tylko na jakies spacerki po miescie i prostej drodze sa zadowolone, ale spacerki po parkach, lesie czy bruku zdecydowanie odpadaja)
sama bylam zainteresowana tymi wozkami, ale po tych opiniach sie nie zdecydowalam- decyzja jest wasza. trzeba pomyslec tylko nad tym gdzie ten wozek bedzie mial jezdzic- ja na pewno bede chodzic na spacerki do lasu, wiec Hauck odpada

pozdrawiam
Jupi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując