Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszczalskich
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-19, 14:58   #386
Bejjka
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszcza

Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
Ogólnie z M. jestesmy dosyć blisko, wiec czasem (w sumie dosyć czesto) sobie pozwalam się przytulać do jej biustu i miziać, ale rzadko kiedy mi pozwala, wiec musze o te przyjemnosc powalczyc troche Zawsze mówię, że skoro sama nie mam biustu, to chcę się chociaż jej cycami nacieszyć Nawet ponadawałam im imiona
duże biusty mają to do siebie, że u wszytskich wzbudzają poczucie bezpieczeństwa i jakieś dziecięce odruchy moja przyjaciółka, gdy jest nieszczęśliwa też tuli się do moich

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Pierwsze słyszę o spaniu w staniku Ale to faktycznie może być problem dla osób z większym biustem.
może dlatego, że nie jesteś w temacie

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Ja za to nie mogę kupić dobrego stanika sportowego.
ja też nie szukam od dłuższego czasu, ale nie chce wydawać więcej niż 100zł znalazłam fajny chyba w nike, ale kosztował prawie 300zł na razie ćwiczę w normalnym, ale do wiosny chciałabym dorobić się sportowego nedługo pojedziemy z tżetem do outletu factory może tam znajdę coś tańszego
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora