Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-19, 15:12   #95
sexy body
Rozeznanie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Zebra, Ditu, Ela co to jest jedna czekolada??? Ja ostatnio jadam zestaw czekolada + ciacha + ciasto + cukierki + biszkopty
Po porodzie schudłam już 10 kg, a teraz znowu przybrałam 5

Zatoka mój Nikoś przybrał w ciągu 4 tygodni niecałe 500 g i lekarz kazał go dokarmiać, tzn. dawać mu inne mleczko po karmieniu piersią.
No i od poniedziałku próbuję tak robić ale po karmieniu cycem Nikoś jest najedzony i nie chce juz innego mleczka więc nie wiem co z tego będzie.

A jeszcze wczoraj byłam poza domem i dostał dwa razy całe jedzonko z butelki i dzisiaj już cyca nie chciał doić, normalnie był taki krzyk że serce mi pękało i w koncu dałam mu sztucznego z butelki.
Nie wiem czy zdążył się tak szybko od cyca odzwyczaić czy co

Teraz jeszcze będę próbowała karmić go cycem i jak się będzie dało to jedno karmienie zamienię na sztuczne z butelki.
Nienawidzę odciagania mleka, mam ręczny laktator i szlag mnie trafia jak mam go uzyć, więc to odpada w razie gdyby maluszek nie chciał już ssać cyca.
Bella ja Ci mogę tylko odradzić laktator ręczny!!!

Zatoka a Ty co ostatecznie zamierzasz zmieniać żeby waga była większa?

Ela ja jakoś nie potrafię zawierać przyjaźni czy bliskich znajomosci, a już w necie to w ogóle. Taki defekt mam.

Właśnie w ostatnim czasie bardzo odczuwam brak koleżanek czy znajomych. Między innymi dlatego ostatnio było ze mną źle, wpadłam w jakąś psychiczną czarną dziurę i cały czas nie mogę sie wygrzebać

Ale dość smęcenia bo potem mi powiecie, że przyszła taka po tygodniach milczenia i od razu marudzi

sexy body jest offline Zgłoś do moderatora