2003-10-07, 10:23
|
|
Maskotka Wizaz.pl
|
Re: Kożuch na głowę....
sharoon napisał(a):
> Szanowny Tygrysie! Wytłumacz, proszę, jaka jest różnica pomiędzy śmiercią z głodu a z wyziębienia i dlaczego ochrona przed zimnem jawi Ci się jako coś równoznacznego z próżnością. Poza tym pragnę zwrócić Twoja uwagę, iż nie masz prawa ferowania wyroków: zabijanie w imię czego jest słuszne, a w imię czego nie (chyba, że otrzymałeś takie prawo, a ja o tym nie wiem, to sorry . Z relatywizmem moralnym nie da się dystkutować, więc mogę tylko trzymać kciuki, żebyś przejrzał na oczy... Pozdrawiam.
Piękny cynizm w obronie próżności ...
zauważ moja droga że nie feruję wyroków jak piszesz, leczy wyrażam zdecydowaną opinię, a do tego żadna sharoon (nawet Stone) prawa mi nie odbierze ...
mógłbym się z tobą przerzucać odnośnie argumentacji - bo powoływanie się na śmierć z zimna jest nonsensem - napisałbym że można się odziać czymś innym, ty odpisałabyś że jeść też można co innego, ja bym napisał że białko P51 jest tylko w mięsie, Ty byś napisała że nie jest ono aż tak potrzebne i tyrwałoby to jakiś tydzień ... a mi się nie chce z tobą o tym pisać..
a co do kawałeczka :
>więc mogę tylko trzymać kciuki, żebyś przejrzał na oczy... Pozdrawiam
to pozostawie go bez komentarza i nawet nie napiszę vice versa ani nic dosadniej, bo też mi się nie chce ..
ale ja już taki leniwy z natury jestem.
Ti.
|
|