Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-19, 15:52   #2671
mlmFM
Rozeznanie

GG do mlmFM Send a message via Skype™ to mlmFM
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
carmena dobrze ze wszystko ok ale lekarz daremny

siala ja uwielbiam sól ale fakt ze zatrzymuje wode w organiźmie

Spotkałam sasiadow - malzenstwo i ona mowi do mnie jestes w ciazy ? cos maz mowił jak widział cię wczesniej ze po buzi widac no coment to ze cała przytyłam widac gołym okiem, ale oni po buzi diagnozę stawiają chyba chcieli byc mili z ta buzia troche nie wyszło
u mnie mama tez mówi ze to ze jestem w ciazy widac najbardziej po buzi - bo brzuch mi jeszcze nie wystaje [a lekką nadwagę miałam zawsze]

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Wlasnie mnie tz ciagnie na zakupy tak mi sie nie chce nic mi sie dzis zreszta nie chce. W sumie to nie, melona bym zjadla soczystego tak!
heh eh te zachcianki ciążowe... ja ostatnio mam ochotę na banany ...
wczoraj wróciłam do domu to na raz zjadłam ich 5... jeden po drugim

i wróciłam od gin - mam leżeć, tylko w pon na badania i we wtorek na patologię ciąży - na razie konsultacja, ale gin rozważa zostawienie mnie w szpitalu lub/i założenie szwa... a w środę do zd woli chcę jechać i po świętach ślub - 10.04.2010... w końcu tam mama-pielęgniarka etc
wszystkiemu jest winna szyjka macicy - 1.84cm
mlmFM jest offline Zgłoś do moderatora