2010-03-19, 17:41
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Ale się dziś styrałam Byliśmy z TŻem od 9.30 na zakupach. Do domu wróciliśmy godzinę temu 
Kupiłam sobie dwie nowe bluzki na mój rosnący brzuch, a babcia TŻa mi powiedziała: "Nie są za małe?" Znajoma w sklepie też mi powiedziała dziś, że jakiś duży ten mój brzuch jak mam rodzić w okolicach 10 maja. I "wspaniałomyślnie" się zapytała czy aby nie ma w nim bliźniaków 
Chyba zaczynają mnie wkurzać uwagi na temat mojej figury ciążowej... 
Zaraz zbieramy się do biblioteki na pokaz slajdów Intensywny weekend się zapowiada 
Cytat:
Napisane przez kliwia
Rybulka ja dostalam od szwagierki ksiazke, ktora ona dostala od meza jak sie okazalo ze jest w ciazy, i wyobraz sobie ze tam zlota rada numer jeden dla ciezarnej, przed porodem obetnij wlosy na krotko, bedzie Ci latwiej utrzymac higiene i czystosc wlosow. Bo przy dziecku duzo pracy i nie znajdziesz czasu dla siebie :msleje:
I potem te kobiety w tej ksiazce wygladaja jak stare baby!
Co do reszty no coment 
Aha, jak caly kwiecien bedziesz lezec plackiem na kanapie, to do maja donosisz
wiec sie oszczedzaj 
|
Ło matko!
Masz rację- w kwietniu leżę plackiem i pachnę 
azzis, super, że zajrzałaś Cieszymy się, że z maluszkiem już w porządku 
Cytat:
Napisane przez martucha84
(...)
Rybulka moj maz powiedzial - urodzi 3 tyg prze terminem na bank! wychodzi 19 kwiecien ale cos mu bardziej 17 pasuje  zobaczymy 
|
Jezuuu, to parę dni po moim egzaminie na prawko Już widzę, że będę chodziła cała spięta w tych dniach Będę zaciskała kolana 
Samba, trzymam kciuki za pracę 
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO
zapomnialam sie pozalic ze mi wode wylaczyli w srodku prysznica... i nie mam sie gdzie umyc 
|
Do zlewu wskakuj 
strippi, mała jest boska
|
|
|