Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-19, 17:41   #716
Rybulka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Ale się dziś styrałam Byliśmy z TŻem od 9.30 na zakupach. Do domu wróciliśmy godzinę temu
Kupiłam sobie dwie nowe bluzki na mój rosnący brzuch, a babcia TŻa mi powiedziała: "Nie są za małe?" Znajoma w sklepie też mi powiedziała dziś, że jakiś duży ten mój brzuch jak mam rodzić w okolicach 10 maja. I "wspaniałomyślnie" się zapytała czy aby nie ma w nim bliźniaków
Chyba zaczynają mnie wkurzać uwagi na temat mojej figury ciążowej...

Zaraz zbieramy się do biblioteki na pokaz slajdów Intensywny weekend się zapowiada

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Rybulka ja dostalam od szwagierki ksiazke, ktora ona dostala od meza jak sie okazalo ze jest w ciazy, i wyobraz sobie ze tam zlota rada numer jeden dla ciezarnej, przed porodem obetnij wlosy na krotko, bedzie Ci latwiej utrzymac higiene i czystosc wlosow. Bo przy dziecku duzo pracy i nie znajdziesz czasu dla siebie :msleje:
I potem te kobiety w tej ksiazce wygladaja jak stare baby
!
Co do reszty no coment
Aha, jak caly kwiecien bedziesz lezec plackiem na kanapie, to do maja donosisz
wiec sie oszczedzaj
Ło matko!
Masz rację- w kwietniu leżę plackiem i pachnę

azzis, super, że zajrzałaś Cieszymy się, że z maluszkiem już w porządku

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
Rybulka moj maz powiedzial - urodzi 3 tyg prze terminem na bank! wychodzi 19 kwiecien ale cos mu bardziej 17 pasuje zobaczymy
Jezuuu, to parę dni po moim egzaminie na prawko Już widzę, że będę chodziła cała spięta w tych dniach Będę zaciskała kolana

Samba, trzymam kciuki za pracę

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
zapomnialam sie pozalic ze mi wode wylaczyli w srodku prysznica... i nie mam sie gdzie umyc
Do zlewu wskakuj

strippi, mała jest boska
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora