2010-03-19, 19:13
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosenne maluchy opuszczają brzuchy - MARZEC-KWIECIEŃ 2010r.
Cytat:
Napisane przez ania p
Nie mam pojecia . A jak tam jest z CC robią od razu czy czekają aż coś się acznie dziać ? Bo na inflanckiej robią ja poszłam w dniu terminu i na drugi dzień zrobili . I czemu chcesz jednak szpital zmienić ?
|
Aniu bo ja ma właśnie problem z terminem, bo moja gin trzyma się terminu z @ a ja nie pamiętam kiedy miałam tą ostatnią miesiączkę, a że coś musiałam do karty ciąży podać to tak pi razy drzwi podałam termin przybliżony Za to z pierwszych usg wynika że 26 marca no i mam problem kiedy na inflancką mam się zgłosić na tą cesarkę?? To wszystko jest takie jakieś do du... 
Za to na Madalińskiego to poprostu się ustala termin od razu i przed terminem np w 39 tc. Tylko tam znowu jest tak drogo, że szok - za wszytko się płaci i dziś co prawda zrobiła mi lekarka usg tam, ale to tylko w ramach wczorajszej prywatnej wizyty - a co do dalszych ustaleń to musiałabym sobie tą lekarkę wynająć jako osobistą opiekę lekarską (2000 zł) i wtedy zechciałąby ze mną wogóle porozmawiać o porodzie 
Tam na Madalińskiego się nawet wnosi opłatę za klimatyzację no i oczywiście jak się nie wykupi indywidualnej opieki pielęgniaskiej po porodzie to też jest się tam traktowanym jak cień. Znieczulenie kosztuje 700 zł i wogóle przyznam, że mnie zaskoczyli, bo myślałam, że najdroższy to w Warszawie jest szpital św. Zofii, a tu prosze są droższe.
Także jednak poczekam jak się u mnie zacznie jakaś akcja i pojadę na tą moją inflancką, bo jednak jest to zdcydowanie bardziej przychylny szpital i przy największych luksusach to zapłace 1000 zł za wszystko, no i te położne i niektóre lekarki znam
|
|
|