Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - J'adore, szminki, kredki, podkłady, tusze, puder brązujący, odżywki i inne :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-09, 12:38   #1
Levander
Raczkowanie

Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.

J'adore, szminki, kredki, podkłady, tusze, puder brązujący, odżywki i inne :-)

Witam serdecznie Wszystkie moje kosmetyki, które wymieniłam poniżej są oryginalne, świeże i higieniczne używane. Wysyłam poleconym listem bądz paczką bezpiecznie opakowaną. Zapewniam uczciwość i o to samo proszę Wizażanki. Na liście moich priorytetów co do wymiany znajdują się tusz do rzęs, smakowite błyszczyki, podkłady, maski do włosków, pielęgnacja - cera mieszana plus sucha i zapachy. Ale na pewno skuszę się na coś ciekawego Oto moje propozycje :

J'adore Dior EDP Z 50 ml jest 25 ml, kartonik posiadam Tylko korek się nie zamyka ! 100 % oryginał TYLKO NA INNY ZAPACH

Ch. Dior Czarna kredka do oczu zostało 9 cm, odcień noir 099

Estee Lauder brązowa kredka do oczu Artist Pencil nr 3, piękny, błyszczacy brąz. Opakowanie pełnowymiarowe, 9 cm.

Ch. Dior Dior Addict szminka odcień 874 Absyss Red zostało ok 2,5 cm. jest kartonik. używana pędzelkiem http://www.dior.com/pcd/Internationa...?paramL=en all& paramP=176&paramZ=1&pLANG =enall - kolor jest również na obrazku całej szminki

Ch.Dior Dior Addict szminka odcien : studio beige. Naturalny beż. Ubytek minimalny 5 %

Lancome Juicy Rouge szminka -zostało około 1,5 cm szminki, ciemny róż z błyszczącymi drobinkami, używana pędzelkiem

Dior Diorific szminka rose fizz 034 szminka zostało 2 cm - ładny, naturalny róż ze złotymi drobinkami, używana pędzelkiem

SEPHORA puder brązujący, prasowany ze złotymi drobinkami zuzycie ok 15 % odcien 5

Maybelline Dream Matte podkład odcień Nude, zostało 60 % aplikowałam go jednorazową szpatułką, więc jak najbardziej higienicznie

Schwarzkopf prof. nawilżająca maseczka do włosów, nowa 20 ml

Avon Skarby Indii olejek do włosów, zostało 4/5 opakowania

ArtDeco Fixing powder puder utrwalający makijaz - solicznka, był uzywany, zmierzyłam igielką jest około 3/4 puderku
Sephora LOKÓWKA DO RZĘS praktycznie nowa, kilka razy użyta, ma baterie

Maybelline Great Lash tusz do rzęs czarny. Świezy, ubytek ok 10 %. Daje dla mnie taki sam efekt na moich rzęsach jak L'extreme Lancome, a ja potrzebuje innego efektu

Astor Exclamation czarna, wodoodorna, Zuzycie jakies 20 %, jak najbardziej świeza !

Helena RUbinstein RC lakier do paznokci jest 3/4 ciemny grafit z drobinkami nr 15 spacesuit

Chanel Ombre Unique odcień vega cień do powiek , zostala połowa, idealny do przydymionego makijażu, wydaje mi się, że kolor neutralny, pasuje do każdego typu urody

Joko Winter Glamour 811 srebrny cień , użyty 3 razy, pięknie się błyszczy

Sephora cienie do powiek w pyłku :
10 N granato-fiolet opalizujący na srebro jest połowa
08 N jasny, pasetlowy fiolet jest 2/3 opakowania

Revlon Costam eyes matte cień do powiek - pink shell jasny łosoś zuzycie maks 10 %, niestety odłamało mi się wieczko i sie nie zamyka

SVR Xerial 30 5 ml

Tołpa STYMULAR tubki po 5 ml :
: lekki krem
: krem na noc
: bogaty krem

każda wyciśnięta odrobinę na dłoni

Magiczny połyskliwy puder co ciała AVON
z 40 g zostało 30 g

AVON błyszczyk glazewear ubytek maks 10 %, ciemna czerwien

THE BODY SHOP OLEJEK PERFUMOWANY Fizzy Peach z 15 ml jest ok 6 ml - starczy na bardzo długo, diabelnie wydajny ( wystarczy kropelka ) zapach to czysa, soczysta brzoskwinka bardzo apetyczna

Lumene gwieździsty cień 122 chocolate eyes. Jest ok 70 %. kolorek to czekoladowy brąz gwieździsty

H&M CZARNA, NOWA BARDOTKA 75B http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116540

Biorę pod uwagę atrakcyjność ofert i moje priorytety niz kolejność - przepraszam, ale jak widać moja kosmetyczka jest napchana Wybaczcie, ze będę żadko odpisywać ale nie mam codziennie dostępu do internetu

Zapraszam, pozdrawiam

Wymienione :

MIKUSIA
l'oreal infallible odcien honey/miel wersja niemiecka. Z 30 ml jest 20 ml. Wg mnie ta wersja jest o niebo lepsza od polskiej, ale kolor mi nie pasuje

Edytowane przez Levander
Czas edycji: 2006-05-26 o 14:13 Powód: zapomniałam o kilku rzeczach :-)
Levander jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując