Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię sprawnie - same rewelki w rozmiarze S:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-20, 12:12   #3
jucha
Wtajemniczenie

Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.
Dot.: sprawnie - same rewelki w rozmiarze S:)

nieaktualny

SUKIENKOWO - WYJŚCIOWO

- ŚLICZNA CZERWONA SATYNOWA SUKNIA, ELEGANCKA, PIĘKNIE PODKREŚLA FIGURĘ, BARDZO ZMYSŁOWA, A JEDNOCZEŚNIE LEKKA I SKROMNA - rozm. 36, wymiary dla zainteresowanych (założona tylko 1 raz )

- śliczna sukienka - różowa z satyny z tyłu suwak i dekoldzik w trójkąt, na to tak samo wycięta sukienka z czarnej koronki, całość bardzo kobieca, seksowna, ale zarazem subtelna - rozmiar S, stan bdb

- piękna suknia (idealna, tylko 1 raz założona), rozmiar S, plecki od biustonosza w górę (czyli łopatki) odsłonięte, zapięcie na szyi na guziczki, świetny materiał, nie gniecie się, ma delikatne tłoczenia, przez co nie jest świecący jak satyna, zresztą jest nieco grubszy od satyny (wymiary na życzenie)

- śliczna sukieneczka letnia czarno-biała, z lekkiej (!) ala satynki r.S, z tyłu ma wszyste gumki na wysokości biustonosza, więc ładnie się układa, z przodu pod biustem wiązana szarfa (sukienka dłuższa niż na fotce, bo tu siedząc, ściągnęła mi się) dokładniejsza zdjęcia i wymiary na życzenie

- super sukieneczka ze stretchem na lato – biała w czarne esy-floresy, wiązana na szyi, plecy odsłonięte powyżej biustonosza

- śliczna fioletowa śliwka - spódniczka satynowa, idealnie podkreśla figurę dzięki krojowi na skos, pięknie wykończona na dole, rozmiar S, stan bdb (w jednym miejscu delikatnie wystaje mini-niteczka z satyny), ale tego niemalże nie widać, kupiona na allegro, założona tylko 1 raz w święta

- przecudna szyfonowa sukienka Japan Style, rozm. S, nowiutka, zakupiona na Allegro, jasny pudrowy róż - nie wiem do końca czy chcę ją wymieniać

- bardzo modna elegancka sukienka, cieplejsza, założona tylko 1 raz na uroczystość rodzinną, rozmiar S, stan idealny, materiał nie gniecie się, z boku suwak- dokładne wymiary dla zainteresowanych - tylko za coś super !

- sexy komplet bielizny nocnej nowiutki z metkami (na metce rozm.M, ale wg mnie to S) - tylko bez opakowania - za coś extra!

Edytowane przez jucha
Czas edycji: 2010-04-29 o 22:02
jucha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując