Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przyjaciółka- szukam, bo warto! :) part III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-20, 15:00   #1636
mifka
Rozeznanie

GG do mifka
Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto! :) part III

Alex wiem.. no bo biceps to ja mam .. wiem ja lubię ciemne pieczywo... no właśnie będę się mobilizować ...
juz np. nie jem miecha + ziemniaki + surówka tylko samo miecho + surówka i się najadam tym
Czasem dobrze jest żeby ktoś przemówił Ci tj, Mi do rozsądku bo tak to na ogół siedzi wsiooo w mojej głupiej głowie i się zamęczam... a potem nie śpię nocami..
A taka normalna tj. może być rozpuszczalna bo sypana mnie nie smakuje..
cukru nie używam w ogóle praktycznie bo ani kawy ani herbaty nie słodzę

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Alex dzięki pewnym sytuacją w moim życiu wiem ze wali się i pali i w życiu sobie poradzę . Macie rację koniec smęcenia, czas się wziąść za dietkę i za siebie zrobić mózgowi restart i myśleć pozytywnie..
Mi czasem pomaga oglądanie zdjęć w magazynach wtedy nie kupię sobie nic słodkiego bo sobie gadam ze ja też tak chcę wyglądać ..
No ja pewnych rzeczy w swoim wyglądzie nie zmienię ale najbardziej to bym chciała brzuch i ręce i by było miooodzio.. biodra same zejdą bo się ciepło robi
mifka jest offline Zgłoś do moderatora