Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chciałam pójść na dzienne prawo, ALE...mam prawie 25 lat. Czy to nie za późno?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-21, 07:15   #2
chococabana
Rozeznanie

Dot.: Chciałam pójść na dzienne prawo, ALE...mam prawie 25 lat. Czy to nie za późno?

Tylko ty wiesz co powinnaś robić i nikt Ci na to pytanie nie odpowie Chodz sama zastanawiam się właśnie czy studiować swój wymarzony od lat kierunek czy coś co zapewni mi nie małe pieniądze, a nie koniecznie da satysfakcje.

Ale wracając do tematu, ja osobiście jestem przerażona studiami prawniczymi mojej cioci, zaczynała studiować zaraz po maturze dzisiaj ma 28 lat i będzie dopiero kończyć. Wszystko przez to, że nie miała wtyków i kancelaria która ją zatrudnia, podpisała z nią umowe na 1/4 etatu. I co z tego, że pracuje dużo więcej, musi odbyć te 3 lata na całym etacie.
Możliwe, że coś pokręciłam, nie znam się na tych wszystkich etapach zostania prawnikiem tylko jestem przerażona jak się cioci wleką te studia.
Z drugiej strony ciągle jest studentką, a to podobno odmładza

Powodzenia w podjęciu decyzji! ;*
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca...
____ Piotruś! <3 ____
chococabana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując