Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszczalskich
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-21, 12:44   #841
aanika
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszcza

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Aniko ale masz ładne usta
A dziękuję
Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Pomaga i to bardzo, na dodatek przyspiesz porost, uwielbiam te ampułki
Dlatego ja wszystkie wcierki nakładałam przed myciem . A teraz już niczego nie używam na przyspieszenie porostu, nie chce mi się wcierać .
Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
A ja piłowałam paznokcie u stóp i wiecie co zauważyłam? Że mi paznokieć odchodzi... Jejku. W ogóle to mam taką czarną, zsiniałą skórę pod paznokciem, ale to raz mi coś spadło na nogę, i pewnie też od butów, ale czemu mi paznokieć odchodzi na połowie to ja nie wiem. Wszystko się wali, wczoraj to, dzisiaj to... ciekawe co mnie jeszcze spotka. Wszystkie włosy wypadną z głowy?!
Ja jesienią miałam na jednym paznokciu takie małe wybrzuszenie, było białe. Potem paznokieć sobie rósł i ono gdzieś zniknęło, ale mniej więcej w połowie długości paznokieć był pęknięty, nie do końca i się trzymał. A teraz pod tym wyrósł mi nowy paznokieć, jakieś to wszystko dziwne . A wczoraj śniło mi się, że za jedynkami na górze wyrosły mi nowe zęby
aanika jest offline Zgłoś do moderatora