2010-03-21, 15:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszcza
Cytat:
Napisane przez kocurzyca
Angielskie nastolatki idą do klubu. Jedna z nich to córka mojej kolezanki. Rozbawiły mnie te fotki na Facebooku i byłam ciekawa co polskie dziewczyny o nich pomyślą 
Dodam że dziewczyny z tych fotek uważają się nie za szczupłe a za chude  .
Trochę inna moda tu jest co nie? 
A i mają po 16 lat.
|
Jak miałam 16 lat i się umalowałam, to prawie tak wyglądałam Ale że byłam kinder metalem, to sukienek nie nosiłam
Z jednej strony dobrze, że nie mają kompleksów, jestem dwa razy chudsza i uważam się za wieloryba, ale bez przesady, chude to one nie są, są takie normalne, jak się przyjrzałam, to tylko jedna jest taka... puszysta
A ta najniższa z pierwszego zdjęcie śliczna jest, mam nadzieję, że dziewczyny sobie życia nie zmarnują, tylko zmądrzeją z wiekiem.
---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------
Kurczę, jak mi się nic nie chce... Mam nadzieję, że dostanę jutro zwolnienie na kolejny tydzień Nadal czuję się taka przybita po narkozie i mam coraz większe mdłości I boję się wrócić do szkoły. Zawsze się boję takich powrotów, bo niezależnie od tego, co mi było i w jakim stanie wróciłam, nauczyciele zawsze rzucają się jak hieny i jeszcze dobijają
|
|
|