Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci stron
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-21, 20:11   #2775
ewkaa
Zadomowienie

GG do ewkaa
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
Bo był... I to nie trzeba mieć wtyk, żeby to wiedzieć, aczkolwiek [nie lubię tego słowa ] koleżanka coś mi między słowami takiego zasugerowała.Także ja tylko czekam aż ktoś sie tym zajmie, bo aferę w nożnej już porządnie rozgrzebali i mogliby się w końcu za siatkę wziąć. Oj, nadszarpnęło by to nieskazitelny wizerunek polskiej siatkówki...
Ja nie uwierzę nikomu, kto mi spróbuje wmówić, że Wieluń nagle cudownie nauczył się grać.
Ach ten trójkąt Bełchatów-Częstochowa-Wieluń

echhh wreszcie dawno już nie krzyczałam podczasów meczów Wisły, ale wczoraj nie mogłam się opanować

tempo? nic nie było, to co Ty gadasz o tempie

hahaha a ch... kij z nim

a właśnie.. dziewczyny, mam maleńką prośbę jakbyście mogły przy okazji podesłać komuś znajomemu linka do mojego serwisu, to byłabym baaardzooo i jeszcze bardziej wdzięczna

nie chcę być nieprzyjemna, ale musieli być trzeźwi
Wielun nie nauczył sie nagle grac cudownie, ale () czysto teoretycznie mógł to byc ich supermegadoje*any dzień do tego grali z nozem na gardle a Częstochowa miała ciulikowy dzień gdzie choćby sie zesrali rady nikomu by nie dali. Jak podkresliłam to musiałoby nastapić akurat feralnego dnia a do tego jeszcze księżyc musiałby sie ustawić w kwadraturze do Merkurego i w efekcie tego jego koniunkcja ze Sloncem i z Marsem zostałaby zaburzona co wywołałoby w drużynie Czestochowskiej tę niemoc

oj Kasiaa

no własnie to tempo powinno byc w cudzysłowie

ja wysle tym co sie interere siatą no problemo

jestes okrutnica ale już Ci to mówiłam

so are you game?

nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych pod warunkiem,
że nie wiem o czym mówię

Edytowane przez ewkaa
Czas edycji: 2010-03-21 o 20:14
ewkaa jest offline Zgłoś do moderatora