2010-03-21, 20:17
|
|
Przyczajenie
|
mój tż mnie okłamuje ;( co robić?
Jesteśmy ze sobą prawie 2,5 roku. Ogólnie jest świetnie, z nikim sie tak nie dogadywałam jak z nim. Był pewien moment w związku, że rozstaliśmy się - on spędził sylwestra z inną dziewczyną i zostawił mnie. Potem zaczęliśmy się spotykać od nowa, ja mu wybaczyłam bo go strasznie kochałam, ale jak każda kobieta - nie zapomniałam. Po pół roku dowiedziałam się że jeszcze na początku związku pisał na portalach do wielu dziewczyn - podrywał je... Ale też mu wybaczyłam. I postanowiliśmy że oboje kasujemy konta na portalach typu fotka, nasza-klasa. Potem jakoś zaczęło się coś takiego, że zaczęliśmy sobie pisać dosłownie wszystko - co robimy, gdzie jesteśmy - bardzo dokładnie. Znałam jego hasło na majla i weszłam... Wiem - nie można się grzebać w nie swoich rzeczach, ale ta ciekawość ... zobaczyłam, że ma założone potajemne konto na gadu-gadu, potajemną pocztę, i konto na nk... :O włamałam się.. na gadu-gadu miał dwie dziewczyny - tę, co spędził z nią sylwestra - jeszcze jakąś... Powiedział ze załozył tylko po to, zeby skontaktowac się z tą drugą w jakiejś sprawie a nie chciał zeby ona miała jego codzienne gg. a dla tej od sylwestra powiedział ze napisal tylko ze zaluje kazdej chwili spedzonej z nia i ze wogóle ją poznał. a na nk zalozyl konto zeby zobaczyc czy ja nie mam konta, czy go nie oszukuję ;( przeciez to idiotyczne! zachował się jak dziecko, obiecywał że juz wiecej mnie nie okłamie, a następnego dnia znowu mnie okłamał... a ja tak bardzo go kocham... ta cała sytuacja jest idiotyczna, ale chciałam ułozyc sobie z nim zycie, ale nie wiem czy warto... Wierzyc mu że sie zmieni? walczyc o ten związek?
|
|
|