Wątek
:
Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
2010-03-22, 08:57
#
2914
hd2005
Zakorzenienie
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
Napisane przez
idealnecialo
Wiecie co ja czuje sie juz jak wrak!
Strasznie boli mnie miednica jak chodze. Biodra, nogi..
Wogole jak rano sie budze na boku to tak mnie rwą nogi. Najbardziejs strona na ktorej wlasnie leze.. Od miejsca w okolicach miednicy/na wysokosci tylko gdzie leze, przez calą nowe, czesto nawet i druga boli..
Przestaje dopiero jak wstaje:/. Ja sie chyba rozsypuje..
Dzidziek kobie mnie po pecherzu, zołądku i żebrach! Pewnie gdzies nozkami a gdzies głowką mnie puka.. A czasem czuje jakby sie wyciskal ze mnie..
Ja wole nie wiedziec co bedzie w 9-miesiącu.. naprawde jestem jak z roznych kawałków.. Musze przestac jesc te slodycze i tuczace sztuczne rzeczy.. przeciez jak ja znow tyle przytyje to co dopiero wtedy powiedza moje kosci, nogi i miednica?
Musze wogole ginowi nast razem powiedziec o tym.. Przeciez to nie za dobrze... Choc pewnie nic na to nie poradzi...
Któras z was tez sie tak czuje jakby juz przed samym koncem?
Nawet nie wiem jak z tym ogromniastym brzuchem potem bede sie poruszac..
nie mam aż takich dolegliwości
Rzeczywiście w nocy i rano dokucza mi ból w okolicach miednicy. Czasem nie wiem jak już mam się położyć bo jeden i drugi bok boli
Teraz troszeczkę pomaga mi poduszka - jasiek. Podkładam go sobie pod brzuch i jest o wiele sympatyczniej
Mały coraz bardziej się rusza
Raz nawet nieźle mnie kopnął
Zazwyczaj szaleje gdy siedzę spokojnie na kanapie i na kolanie z głową przy brzuchu leży mój pies. Integrują się
Wyślij prywatną wiadomość do hd2005
Odwiedź stronę www użytkownika hd2005
Znajdź więcej postów hd2005