|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
a jeszcze bo wczoraj jakos nie zauwazyłam tego posta Arki moze temu gosciowi o to chodzilo zee nawet jak ktos jest ekspert to jednak nie ma wczesniej podanych pytan i po usłyszeniu pytania chwile musi pomyslec i poskladac te zdania jakos w kupę ale to tylko takie moje wiecie juz wole analizowac astrologiczny wpływ na ostatnią kolejkę zasadniczą +Ligi Mężczyzn niż co poeta na danych zajęciach miał na mysli
Cytat:
Napisane przez Martita 88
ty sie z mego męża nienaśmiewaj bo to jest poważna sprawa
aleś pojechała jasnowidz czy co
|
przepraszam zachowałam sie jak gówniarz to sie wiecej nie powtórzy ii sto lat sto lat  zdrowie solenizanta
kiedys sie interesowało astrologia takze wiecie..
Cytat:
Napisane przez Karola20
|
mi tez ciagle losuje Mentosa ale juz sie wstydze to nawet wklejac zeby nie było ze jakas chora jestem czy coś  
czopek to mi sie zle kojarzy
Cytat:
Napisane przez peggy sue
ja bym się nie pisała 
tyle kilometrów dojeżdżać 
|
ja juz kuwa teraz mam siano w głowie nie wiem gdzie ja mam sie ustawiac i z kim. narazie to czekam co z ta robota jak mnie wezmą to hulaj dusza piekła nie ma ale do Wro ode mnie jest 230 km a do Kato tylko 35
Cytat:
Napisane przez arkadia1616
Emm siedze i rozstawiam was nas po kątach mego mieszkania
Emm zaznaczam! Cudów się nie spodziewać to nie karolowa willa w żelkowie ino skromne studenckie mieszkanie
Małe nawet. Więc będzie ciasno ale własno.
Naliczyłam nas w osobach:
+ Karola
+ Stefan
+ Marti
+ Sylwia
+ Joa
+ Miss
+ Calli
( z wami nie wiem jak z noclegiem?  )
+ Ja
+ Lokatorka nr 1 = Ania
+ Lokatorka nr 2 Aga
+ Siostra lokatorki - Marta
Pod znakiem zapytania:
? Ewa?
? Klaudi?
?Kasia?
?Peggy?
Póki co to for siur jest nas 11  Ja nie wiem jak i gdzie będziemy spać ale gicior 
|
no to ja tak jak mówie. narazie czekam do końca tyg czy sie odezwa jak nie to bede wtedy kombinować
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18052430]
z wykarmieniem się nie martw damy radę staniemy wszystkie do garów
cześć
Szalone rady Kermita Gangstera:
To, że lubisz się opie*dalać nie czyni z Ciebie Garfielda
Dobra rada Miecia: Pamiętaj zawsze wal kupę na uczelni - zaoszczędzisz na papierze toaletowym.
Boshe... Kobity... Gdzie Wy jesteście?? 
[/QUOTE]
ja nie bede stwac nigdzie gdyz nie umiem gotować a nie chciałabym Was otruć ale za to moge kupic konserwy i Czpisy z Biedry 
dobre rady zawsze w cenie
jestem zgłaszam się
Edytowane przez ewkaa
Czas edycji: 2010-03-22 o 12:30
|