|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszcza
Cytat:
Napisane przez astra85
jak mnie najdzie chec zmiany kolorku to sie zastanowie nad ta venita,w tamtym tygodniu mialam chec zmienic ale mi minelo  .a teraz kusi mnie zmiana ksztaltu fryzury 
|
Nie namawiam Ale jak coś to Venitę polecam.
Cytat:
Napisane przez saming
Chatul, a ja potem skrobnę do Ciebie PW odnośnie kosmetyków nietestowanych na zwierzątkach, przygotuj się 
|
Jasne, czekam 
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx
No właśnie ciężko jest się przestawić z takich ubrań typowo młodzieżowych na kobiece  do tej pory jest mi ciężko, bo jest mi w nich strasznie wygodnie. Lubię założyć koszulkę, dżinsy, adidasy i nie przejmować się że będą bolały mnie stopy 
|
Dla mnie zdrowie jest najważniejsze, nie wyobrażam sobie chodzenia w butach na obcasie jeżeli powodowałoby to ból stóp... Zresztą nie noszę butów na obcasie. Częściowo z powodu dbania o kręgosłup.
Jak jest Ci trudno przestawić się z ubrań młodzieżowych na kobiece to nie rób tego. Zawsze możesz kobieco ubrać się raz na tydzień, a w pozostałe dni na młodzieżowo. Kobiecy styl też nie zawsze przecież pasuje. Ubieraj się zgodnie z nastrojem w danym dniu. I miejscem, do którego idziesz