Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszczalskich
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-22, 14:14   #1036
Chatul
ma zielone pojęcie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszcza

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
jak mnie najdzie chec zmiany kolorku to sie zastanowie nad ta venita,w tamtym tygodniu mialam chec zmienic ale mi minelo.a teraz kusi mnie zmiana ksztaltu fryzury
Nie namawiam Ale jak coś to Venitę polecam.

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Chatul, a ja potem skrobnę do Ciebie PW odnośnie kosmetyków nietestowanych na zwierzątkach, przygotuj się
Jasne, czekam

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
No właśnie ciężko jest się przestawić z takich ubrań typowo młodzieżowych na kobiece do tej pory jest mi ciężko, bo jest mi w nich strasznie wygodnie. Lubię założyć koszulkę, dżinsy, adidasy i nie przejmować się że będą bolały mnie stopy
Dla mnie zdrowie jest najważniejsze, nie wyobrażam sobie chodzenia w butach na obcasie jeżeli powodowałoby to ból stóp... Zresztą nie noszę butów na obcasie. Częściowo z powodu dbania o kręgosłup.

Jak jest Ci trudno przestawić się z ubrań młodzieżowych na kobiece to nie rób tego. Zawsze możesz kobieco ubrać się raz na tydzień, a w pozostałe dni na młodzieżowo. Kobiecy styl też nie zawsze przecież pasuje. Ubieraj się zgodnie z nastrojem w danym dniu. I miejscem, do którego idziesz