Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-22, 13:59   #980
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
patrze jeszcze raz na termometr i nie 13 a 23! wowwww ale to w sloncu wiec pewnie w rzeczywistosci w 18 wowww
o jaaaa tyle masz stopniaków u siebie?!!?! pozazdrościć, bo w Toruniu zimnica brr i słonka nie mja ;(

kliwia kochanieńka a mi się ten kolor tipsów nie podoba, ale no każdy ma inny gust of kors
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Gucia moze soczekwa ma ryse?
soczewka może mieć rysę?
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Kochana, właśnie odnawia mi się na okrągło Po leczeniu jest ok. jakiś tydzień - dwa i na nowo mam to świństwo Jak te silne antybiotyki nie pomogą, to chyba sobie zawiąże pętelkę na najbliższym drzewie
Za tydzień robię posiew na okoliczność tych bakterii - zobaczymy, jak będzie.
Tak czy siak, zaczynam myśleć o tym, co zrobiłaś Ty: rzucić tabletki i przejść na gumkę, albo klasztor
wiem co przeżywasz, to jest strasznie i zaliczam to najgorszych zapaleń infekcji i bólu... cuda niewidy robiłam aby mnie przestało tam boleć no ale bez lekarza się nie obyło.... na szczęście przepisał mi kiedyś "cipronex" i to solidną dawkę, że pomogło Ale wiesz co? Może to genetyczne, bo moja mama też ma co jakiś czas zapalenia pęcherza, może coś w tym jest

Fajnie jest, gdy się bierze tabletki, o nic się nie martwisz, okres jak w zegarku... tylko później najczęściej - infekcje dróg moczowych, i możliwość nadżerki... rzuciłam bo chciałam zrobić przerwę, ale jak pomyślę, że znowu miałabym brać i przechodzić ten ból i jeździć po lekarzach, marnować pieniądze, albo żeby nadżerka się ponowiła, to aż mnie ściska! i nie wracam. W dupie to mam! Wolę w gumce, chłop się pomęczy ale co tam - raz w tyg wystarcza

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora