Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - chemia...czyli sprawa damko-meska:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-22, 14:58   #5
annula22
Raczkowanie

GG do annula22
Dot.: chemia...czyli sprawa damko-meska:)

Mysle podobnie jak przedmowcy..jezeli bedziesz tak czekac na nagle pioruny itp to mozesz sie nigdy nie doczekac a milosc czasmai pojawia sie znikad pomiedzy ludzmi ktorzy sie znaja i nawet jesli wydaje Ci sie ze nie iskrzy to z jego strony na pewno tak (byc moze sie nie przyznaje) skoro proponuje coraz to nowe spotkania. nic mu nie obiecalas wiec nie widze nic zlego w tym ze sie spotykacie..a moze jezeli nie milosc to bedziesz miala przyjaciela prawdziwego - chociaz powiem szczerze w przyjazn damska-meska nie wierze nic a nic. I jeszcze jedno ale wazne!!! gadaniem jaka to jestes niedobra w zwiazkach i w ogole jaka straszna to jeszcze bardziej go nakrecasz bo uwierz ze nie ma nic bardziej krecacego na chlopaka jak mowienie "tylko sie we mnie nie zakochuj" bo wtedy jest juz po nim i na bank sie zakocha no ale czy jest cos zlego w chodzeniu na spacery? wedlug mnie nic

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

zapomnialam dodac Powodzenia i nie boj sie milosci nie szukaj nie wiadomo gdzie bo czasami jest blizej niz sie spodziewasz
Tak pociesza każdy mnie
Mówią- nie daj się, trzeba dzielnie trzymać się
Trzeba zacząć od początku, trzeba zamknąć drzwi"

[ori_bas]478720[/ori_bas]

[ori_ivo]478720[/ori_ivo]
annula22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując