2010-03-22, 14:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszcza
Cytat:
Napisane przez 19agusia91
Ogólnie, ja mam buzię ciemniejszą niż szyję, nawet bez podkładu, na "sucho". Dermatolog 
|
ja bez makijażu mam cerę duuużo ciemniejszą niż reszta ciała. Normalnie cera jest lekko brązowa a szyja bielusieńka Najgorsze jest to, że szyja w ogóle nie daje się opalić (z czasów gdy jeszcze się opalałam). Gdy miałam 13-16 lat leczyłam się u dermatologa, miałam mnóstwo maści, nikt nie mówił o flitrach a ja dużo czasu spędzałam na świeżym powietrzu, nawet nie mając podkładu na twarzy wtedy 
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx
Ze stażem jeszcze nic nie wiadomo, złożyłam na razie jedno podanie o staż do UP. W środę kończą staż w UP i będę szukać następnych stażystek więc w czwartek pójdę się zorientować co i jak. Zobaczę przy okazji czy są też inne oferty, bo jak byłam ostatnio była tylko jedna oferta pracy biurowej 
|
W takim razie życzę Ci powodzenia . Ja się nigdy nie dowiem jak jest ze stażami w moim UP Nawet nie wiem czy one mi się należały skoro miałam doświadczenie zawodowe a panie tylko zrobiły mi na początku nadzieję W każdym razie teraz czekam na wyniki egzaminu i mam nadzieję, że dostanę pracę Bardzo bym chciała