Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszczalskich
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-22, 14:56   #1123
asiulka123
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszcza

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość

Ogólnie, ja mam buzię ciemniejszą niż szyję, nawet bez podkładu, na "sucho". Dermatolog

ja bez makijażu mam cerę duuużo ciemniejszą niż reszta ciała. Normalnie cera jest lekko brązowa a szyja bielusieńka Najgorsze jest to, że szyja w ogóle nie daje się opalić (z czasów gdy jeszcze się opalałam). Gdy miałam 13-16 lat leczyłam się u dermatologa, miałam mnóstwo maści, nikt nie mówił o flitrach a ja dużo czasu spędzałam na świeżym powietrzu, nawet nie mając podkładu na twarzy wtedy

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość

Ze stażem jeszcze nic nie wiadomo, złożyłam na razie jedno podanie o staż do UP. W środę kończą staż w UP i będę szukać następnych stażystek więc w czwartek pójdę się zorientować co i jak. Zobaczę przy okazji czy są też inne oferty, bo jak byłam ostatnio była tylko jedna oferta pracy biurowej
W takim razie życzę Ci powodzenia . Ja się nigdy nie dowiem jak jest ze stażami w moim UP Nawet nie wiem czy one mi się należały skoro miałam doświadczenie zawodowe a panie tylko zrobiły mi na początku nadzieję W każdym razie teraz czekam na wyniki egzaminu i mam nadzieję, że dostanę pracę Bardzo bym chciała

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora